Elena Merișoreanu a ajuns din nou la medici! E din ce în ce mai rău…

Îndrăgita Elena Merișoreanu a ajuns încă odată în cabinetele medicilor. Starea acesteia de sănătate este destul de precară.

Elena Merișoreanu a ajuns din nou la medici! E din ce în ce mai rău...
Elena Merișoreanu a ajuns din nou la medici! E din ce în ce mai rău...

Pentru îndrăgita interpretă de muzică Populară, Elena Merișoreanu, perioada aceasta nu este deloc una bună. Artista are tot mai multe probleme de sănătate. Acum, Elena a ajuns, din nou, la medici.

Elena Merișoreanu a primit diagnosticul de artroză. Ea a avut nevoie de o intervenție chirurgicală destul de complexă, la unul dintre picioare. De câteva luni încoace, pentru artistă, lucrurile se complică din ce în ce mai rău de la o zi la alta. Boala continuă să îi facă probleme, iar medicii s-au decis să o opereze. De data aceasta, intervenția chirurgicală va fi la celălalt picior.

Elena Merișoreanu trebuie să fie operată cât mai rapid. Din cauza durerilor la picior, artista nu mai poate trăi normal. Ea nu s-a ocupat permanent de boală, motiv pentru care aceasta s-a extins și la celălat picior. Acum, ea are nevoie de operație pentru a-și reveni.

Ce povestește artista

Elena Merișoreanu a ajuns din nou la medici! E din ce în ce mai rău...
Elena Merișoreanu a ajuns din nou la medici! E din ce în ce mai rău…

Elena Merișoreanu povestește că la piciorul stâng este deja operată, însă nu o ajută cu boala. Pentru că a folosit piciorul drept destul de mult, acum trebuie să îl opereze și pe acesta. Ea spune că durerile sunt destul de mari și îi este greu să le mai suporte. Așa că a decis să se opereze, pentru a nu mai suferi. De altfel, Elena Merișoreanu spune că este obișnuită cu ideea de durere atunci când vine vorba de picioare, deoarece acestea au durut-o întotdeauna.

Atunci când medicii i-au spus că este nevoie de o nouă operație, dar la piciorul drept, Elena Merișoreanu nu a știut cum să primească vestea. Aceasta este o fire puternică, însă încă o intervenție chirurgicală o îngrijorează, mai ales că în ultima perioadă a tot avut probleme de sănătate. Ea a tot făcut recuperare medicală, însă nu a fost de ajuns. Pe artistă nu o sperie operația, ci perioada de recuperare care va urma.

„Operația nu este grea, dar recuperarea durează trei luni, patru luni, depinde. La fel a durat și data trecută, a fost un proces destul de lung. Eu sunt o optimistă. Sunt foarte puternică și nu mă doboară orice boală.”, a povestit artista.