Elena Merișoreanu își răsfață nepoții la maximum! Cu ce cadouri i-a întâmpinat artista: ”Ei vor calculatoare scumpe, vor telefoane”

Elena Merișoreanu își răsfață tare mult cei patru nepoți.

Elena Merișoreanu își răsfață nepoții la mixim! Cu ce cadouri i-a întâmpinat artista: ”Ei vor calculatoare scumpe, vor telefoane”

Elena Merișoreanu a avut o viață foarte solicitantă, din punctul de vedere al carierei, când se afla în anii tinereții. Acesta a fost și motivul pentru care nu prea a petrecut timp alături de fiicele ei așa cum și-ar fi dorit.

Acum lucrurile stau cu totul altfel, iar artista are foarte mare grijă față de nepoții ei, ca să echilibreze cumva situația. Este o bunică tare darnică, căci nepoții îi fac viața mai frumoasă și o fac să se simtă o femeie cu totul împlinită.

Elena Merișoreanu împlinește fiecare dorință care vine din partea celor mici. Nu se zgârcește deloc atunci când vine vorba de cadouri. Cu ocazia zilei de naștere a uneia dintre nepoțelele sale, Elena i-a făcut pe plac și i-a cumpărat ceea ce-și dorea. Bineînțeles, dulciurile nu au lipsit, dat fiind că trebuie să apară cu pași repezi Moș Nicolae.

În tinerețe, Elena Merișoreanu s-a axat pe carieră, iar familia a fost cam neglijată. Acele vremuri au trecut, iar acum marea artistă are ocazia să petreacă cele mai frumoase momente alături de familia ei.

Are 72 de ani și este extrem de mândră de tot ceea ce a clădit până în momentul de față. Pentru ea, pandemia a venit ca o gură de aer, astfel că a petrecut mult mai mult timp cu membrii familiei. Au reușit să se bucure mai mult unul de prezența celuilalt.

Elena Merișoreanu este foarte atașată de nepoți și se implică foarte mult în dezvoltarea lor. Chiar dacă jumătate din cei patru nepoți au atins deja vârsta maturității, acest lucru nu înseamnă că nu le mai face cadouri.

Elena Merișoreanu își răsfață nepoții la mixim! Cu ce cadouri i-a întâmpinat artista: ”Ei vor calculatoare scumpe, vor telefoane”

Cu ce cadouri își surprinde nepoții?

Artista mărturisește că este adesea pusă în dificultate din cauza faptului că tinerii din ziua de astăzi au fel și fel de dorințe, care mai de care mai sofisticate, iar de aceea, îi este destul de greu să facă o alegere în ceea ce privește un cadou.

„Le-am luat păpușele, acum mă duc încolo să le iau dulciuri, ca să fie pentru mâine, pentru Sfântul Nicolae. Cei mari, nepotul care are 27 de ani și nepoata care are 24, nu mai vor ei din astea. Ei vor calculatoare scumpe, vor telefoane (sau bani direct). Asta cer tot timpul, bani: Mamaie, lasă că știm noi ce ne luăm”, a mai dezvăluit Elena Merișoreanu.

Ce va face artista de Sărbători?

„Crăciunul îl facem la Vâlcea, la locurile de baștină ale soțului meu, unde avem o casă tare frumoasă și cu condiții nemaipomenite. Facem Crăciunul acolo și Revelionul îl facem în familie, acasă. Oricum n-avem de cântat și cred că e mai bine. În 55 de ani n-am făcut niciodată Revelionul acasă”, a spus interpreta de muzică populară.