Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Declarațiile uluitoare ale vedetei: "Voi sta carantinată la domiciliu"
in ,

Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Declarațiile uluitoare ale vedetei: „Voi sta carantinată la domiciliu”

Inevitabilul s-a întâmplat pentru Ellie White.

Ellie White, pe numele ei real Elena Baltagan, este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Despre ea se știu multe, așa că nu are nevoie de prea multe introduceri. La noi în țară artista a devenit cunoscută, după ce a lansat o piesă cu DJ Project în anul 2003. De atunci, a reușit să își adune o comunitate mare de fani, pe care o iubește din tot sufletul.

În ultima vreme, lucrurile nu stau tocmai bine pentru Ellie White. Vedeta face și ea parte din categoria vedetelor care au fost confirmate pozitiv cu coronavirus. Fiind o femeie responsabilă, vedeta se va carantina la domiciliu și va primi tratamentul corespunzător.

Ellie White are coronavirus

Vedeta este extrem de sinceră cu toți admiratorii ei de pretutindeni. Aceștia o știu drept o femeie independentă care spune lucrurilor pe nume de fiecare dată. În plus, ea preferă ca persoanele care o umăresc să afle cele mai importante lucruri care i se întâmplă chiar de la ea. Astfel că și de această dată, ea a preferat să le spună prin ce trece admiratorilor.

Ellie White, testată pozitiv cu COVID-19. Declarațiile uluitoare ale vedetei: "Voi sta carantinată la domiciliu"

Anunțul trist a fost făcut pe rețelele sociale, iar imediat ce au văzut cuvintele ei pline de durere, fanii i-au dat mesaje de susținere. Ei au demonstrat din nou că ea se poate baza pe ei oricând și la orice oră. În schimb, ea nu a dat prea multe detalii despre starea în care se află și nici despre simptomele pe care le-a avut. A spus doar că avea grijă de ea și că o vreme va sta izolată la domiciliu pentru binele tuturor.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului COVID-19 și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, a scris Ellie White în mediul online.

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: "Mica mea iubire mare"

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: „Mica mea iubire mare”

George Burcea, noi declarații despre Andreea Bălan. Artistul, mai sincer ca oricând: "Dacă vreau să-i fac rău..."

George Burcea, noi declarații despre Andreea Bălan. Artistul, mai sincer ca oricând: „Dacă vreau să-i fac rău…”