Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie, în direct! Ce mesaj a transmis fosta asistentă TV

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” şi asistentă de la Acces Direct, Emily Burghelea a avut parte de o surpriză inedită.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie, în direct! Ce mesaj a transmis fosta asistentă TV

Emily Burghelea se află într-un moment al vieţii extrem de bun! Totul îi merge bine atât pe plan profesional, cât şi în plan personal. De curând, Emily a avut parte de un moment unic: a fost cerută în căsătorie în direct la Teo Show. Momentul a fost unul inedit.

Fosta asistentă de la Acces Direct şi-a ţinut relaţia cu iubitul său destul de departe de lumina reflectoarelor. Chiar dacă povestea lor a fost ascunsă mult timp, logodna a fost anunţată într-un mod spectaculos. Iubitul ei a venit în platou la Teo Show şi a cerut-o în căsătorie!

Emoţionată şi fără să stea foarte mult pe gânduri, Emily a răspuns din inimă „Da”. Emily Burghelea și Andrei, actualul său logodnic, au povestit pentru telespectatori că îşi doresc să memoreze momentul cât mai mult. Ulterior, nunta este următorul capitol din viaţa celor doi.

Iubitul Emilianei a povestit că inelul era pregătit de aproape trei săptămâni, însă s-a gândit foarte mult ce moment să aleagă pentru a o cere pe Emy. Ulterior, i-a venit ideea cu emisiunea.

 „Am avut foarte mari emoții, nu le pot exprima nici acum”, a mărturisit Andrei.

Ce a transmis Emily imediat după ce a fost cerută în căsătorie

La scut timp după ce a fost cerută în căsătorie în emisiunea de la Teo, Emily Burghelea i-a făcut cont de Instagram oficial şi iubitului ei. Ea a început să pună poze cu el, în care apar foarte fericiţi. După logodnă, cei doi au mers într-un local din centrul Bucureştiului, pentru a sărbători. Alături de ei s-au aflat cei mai buni prieteni. Andrei, pe contul său de Instagram, a publicat primele imagini cu Emily în timp ce era foarte fericită. Şi aceasta a postat o poză pe contul său, însoţită de un mesaj.

Emily Burghelea a fost cerută în căsătorie, în direct! Ce mesaj a transmis fosta asistentă TV

„Si da…. am zis DA! 💍 Urmeaza vlog pe youtube cu toate detaliile. Inca sunt in stare de soc. Nu ma asteptam NICIODATA sa intre in DIRECT. A fost fantastic. A organizat totul extrem de bine. Mi-a luat cel mai frumos inel, mi-a facut cea mai frumoasa surpriza… iar eu…. Eu i-am facut instagram, cu sau fara voia lui. 🤷🏼‍♀️ Mi-a zis ca o sa ma filmeze in cele mai DUBIOASE ipostaze. Am zis ca glumeste. Nu glumea. Suntem la restaurant si in 30 de minute a pus 10 story-uri cu mine. Oare o sa regret asta mai tarziu?! 😅 Nu stiu… dar… ce stiu sigur este ca nu voi regreta ca am zis DA. Te iubesc mult, bai! ❤️💍”, a declarat Emily Burghelea pe pagina ei de Instagram, alături de o ftoografie din momentul în care a fost cerută în direct.