Emily Burghelea a spus cine va câștiga „Bravo, ai stil Celebrities”. Declarațiile uimitoare ale vedetei: „Cred că fata care a…”

Emily Burghelea a dat verdictul!

Legătura neștiută dintre Carmen de la Sălciua și Denisa Răducu. De ce a „explodat” fosta soție a lui Culiță Sterp, după ce a fost comparată cu regretata artistă

Emily Burghelea a participat și ea „Bravo, ai stil!” sezonul 3. Nu doar că a participat, dar a ajuns chiar și în finală, alături de prietena ei. Apoi, ea a participat și la Ediția All Stars. Pe parcursul competiției, vedeta s-a descurcat extrem de bine. Ea a adus în atenția publicului ținute care mai de care mai tari, care au atras privirile tuturor.

Fosta asistentă de la Acces Direct a demonstrat de mai multe ori că este o concurentăn puternică. Din păcate pentru ea, nu a mers acasă cu marele premiu. A fost nevoită să se mulțumească doar cu locul doi, dar nu regretă nimic. A fost o experiență unică pentru ea și s-a bucurat de fiecare moment. Emily Burghelea a reușit la vremea aceea să adune o comunitate mare de fani, de care este mândră.

Emily Burghelea crede că va câștiga Theo Rose

Blondina este extrem de sinceră cu admiratorii ei de pe rețelele sociale. Aproape că nu trece zi fără ca ea să își pună fanii în temă cu tot ceea ce face. Vedeta postează tot felul de lucruri, la care fanii reacționează așa cum știu eu mai bine. Imaginile sale adună mii de aprecieri în doar câteva minute și zeci de aprecieri.

Nu este la curent cu tot ceea ce se întâmplă acum în emisiune, dar are două preferate. Mai mult de atât, ea a spus care este concurenta despre care ea crede că va câștiga acest sezon. Este vorba chiar despre Theo Rose, despre care are o părere foarte bună și despre care a vorbit extrem de frumos. Este convinsă ca va reuși datorită carismei sale, să îi facă pe oameni să o voteze.

Emily Burghelea a spus cine va câștiga "Bravo, ai stil Celebrities". Declarațiile uimitoare ale vedetei: "Cred că fata care a..."

„Nu prea urmăresc pentru că nu am timp, dar, din ceea ce am văzut, îmi plac Deea Codrea și Theo Rose. Cred că fata care a dovedit ce înseamnă stil, cel mai mult dintre toate concurentele, este Deea și nu o spun doar pentru că o cunosc personal. Îmi place mult și de Theo”, ne-a spus Emily.