Emily Burghelea, detalii neștiute din culisele videoclipului cu Anna Lesko: "A fost ceva nou pentru mine"
in

Emily Burghelea, detalii neștiute din culisele videoclipului cu Anna Lesko: „A fost ceva nou pentru mine”

Emily Burghelea este entuziasmată datorită noii sale colaborări.

După ce Emily Burghelea a plecat de la „Acces Direct”, ea s-a concentrat tot mai tare pe carieră. Vedeta a evoluat foarte repede și se bucură de succes pe toate planurile. A făcut de toate până acum, dar nu și muzică. Deși diva sexy a apărut în mai multe videoclipuri, aceasta nu a mai cântat niciodată.

Viața este plină de surprize și exact asta putem spune și în cazul ei. Fosta concurentă de la „Bravo, asi stil!” a dat lovitura și în muzică. Ea a colaborat cu Anna Lesko și cu Iancu Sterp pentru piesa „Place”. Vedetele au avut un succes neașteptat cu noua lor melodie, care a fost apreciată de fani încă de la prima ascultare.

Emily Burghelea: „A fost ceva nou pentru mine”

Este o mare realizare pentru ea faptul că a spus două vorbe într-o piesă, iar asta a mărturisit chiar ea. Se simte o femeie împlinită și astfel a mai bifat o căsuță pe anul 2020. În videoclipul piesei respective, ea și Anna Lesko apar în niște ipostaze fierbinți, care au stârnit imaginația tuturor bărbaților pe de internet.

Scenele în care apar cele două femei le-au atras atenția multora și par desprinse mai degrabă din filmele pentru adulți. Cele două dive păreau că nu au nici un fel de inhibiții și că se simțeau extrem de bine în timpul filmărilor.

Emily Burghelea, detalii neștiute din culisele videoclipului cu Anna Lesko: "A fost ceva nou pentru mine"

„A fost o super experiență. Eu pe Anna nu o cunoșteam, dar pot să spun acum că e o tipă extraordinară. Am fost pe același vibe și asta a fost cel mai important. A fost ceva nou pentru mine, pentru că am spus și eu două vorbe într-o piesă și pentru mine e ceva entuziasmant”

Emily a povestit într-un interviu recent despre modul în care au decurs filmările. Au petrecut ore bune pe platou, mai ales că regizorul venea de la o altă filmare, iar ei nu mai aveau deloc răbdare. Au profitat de moment și și-au făcut zeci de poze, dar au stat și de vorbă.

„Filmările au durat până la 5 dimineața. Alex a filmat un clip înainte, iar noi am stat acolo destul de mult timp. Nu mă plâng, căci a fost extraordinar de bine, am avut timp să facem poze, materiale pentru Instagram. Când am început să filmăm clipul, eram deja moleșiți cu toții, dar am reușit să trecem peste oboseală”, a adăugat ea.