Emily Burghelea nu s-a putut abține și a decis să îi ia apărarea lui Dani Mocanu. Un întreg scandal a pornit pe internet, după ce manelistul a lansat ultimul său videoclip. În filmarea respectivă a apărut un leu care avea răni pe picioare și pe spate, dar și dermatită.

Cei care au văzut imaginile s-au grăbit să îl învinuiască pe manelist și, porniți fiind împotriva lui Dani Mocanu, au semnat chiar și o petiție în acest sens.  Prin aceasta se cere tragerea la răspundere a celor care se fac vinovați.

Cu toate acestea, fosta asistentă de la „Acces Direct”, este de altă părere. Vedeta este convinsă că nu el este cel care ar trebui să plătească pentru leul rănit, apărut în filmarea respectivă, ci stăpânii acestuia.

Dani Mocanu, apărat de fosta asistentă de la „Acces Direct”

Piesa lansată zilele acestea a avut un real succes. A ocupat primul loc în Trending încă de când a fost lansată. Din nefericire pentru artist, aceasta a fost eliminată de tot din clasament pentru că oamenii au ripostat.

Emily Burghelea s-a certat în trecut cu manelistul, după ce el a postat o imagine compromițătoare a acesteia cu artistul. Cu toate acestea, ea nu i-a purtat deloc pică vedetei, ba chiar i-a luat apărarea. Ea a postat un vlog în care a adus în discuție scandalul momentului. Chiar și Dani Mocanu a filmat un vlog în care vorbea despre situația dificilă pe care o traversează.

Emily Burghelea sare în apărarea lui Dani Mocanu. Ce le-a transmis celor care îl acuză pe manelist: "Leul a fost adus acolo pe contract"

„Sunt absolut sigură că leul a fost adus acolo pe contract, nu este răspunzător nimeni din videoclip pentru starea de sănătate a leului sau de modul cum arăta. La grădina zoologică rag de dimineața până seara și nimeni nu îi întreabă de ce rag. Nu știu cu ce a greșit, dar situația stă în felul următor: Nu înțeleg de ce lumea s-a alarmat și s-a înhăitat să facă dreptate în cazul Dani Mocanu. De ce?!”, a spus Emily în vlogul ei.