Emily Burghelea, sărut pasional cu iubitul ei misterios! Fanii au văzut ceea ce Emily a ținut ascuns până acum

Emily Burghelea este plină de surprize! Tânăra s-a măritat sămbătă fără ca nimeni să știe.

Emily Burghelea, sărut pasional cu iubitul ei misterios! Fanii au văzut ceea ce Emily a ținut ascuns până acum

Emily Burghelea a devenit o doamnă în toată regula! A aruncat a gunoi statutul de ”iubită”, pentru că acum este o soție cu acte în regulă. Sâmbăta trecută Emily avea să șocheze pe toată lumea după ce în mediul online a apărut în rochie de mireasă. Fanii nu se așteptau la una ca asta, mai ales că nimeni nu cunoaște identitatea soțului ei.

Din felul în care relaționează și cum se comportă unul în preajma celuilalt, am putea spune că cei doi sunt suflete pereche. Se simt minuant împreună, dovadă în acest sens stau imaginile pe care Emily le postează alături de iubitul ei. Iubirea pe care și-o poartă le iese prin toți porii și nimic nu-i împiedică atunci când vor să fie pasional, nici măcar o mască.

Cei doi se sărută cu mască, bineînțeles, ca identitatea proaspătului soț al lui Emily să nu fie dezvăluită. Admiratorii au sperat până în ultima clipă că Emily va decide să-i da jos masca soțului său, însă fără un rezultat favorabil pentru aceștia.

Cu ocazia nunții lor, cei doi au avut parte de o petrecere unde distracția și voia bună au fost la ele acasă. După ce distracția s-a terminat, cei doi proaspăt căsătoriți au plecat acasă foarte fericiți. La volan, foarte entuziasmată și plină de energie, se afla Emily. Soțul său nu a putut să nu observa un detaliu destul de important, de altfel. Acesta i-a spus că știe să conducă mai bine acum după ce i-a devenit soție.

”Conduci mai bine acum, după ce te-ai măritat!”

Emily Burghelea, sărut pasional cu iubitul ei misterios! Fanii au văzut ceea ce Emily a ținut ascuns până acum

Emily Burghelea, emoții duse la extrem în ziua nunții

Emily Burghelea a avut parte de una dintre cele mai frumoase zile din viața ei și măturisește că sentimentul pe care l-a trăit în ziua nunții sale nu poate fi comparat cu nimic altceva. În timpul slujbei, Emily nu s-a putut opri din plâns de fericire și emoție.

”Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plans, iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găină. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mână pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostite de preot, totul era mai frumos. Știu că vă doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea,însă până atunci… vă invit să retrăiți alături de mine fiecare moment emoționant din biserică”, a fost mesajul emoționant al lui Emily, la scurt timp după ce s-a măritat