Emy Alupei, noua concurentă de la "Bravo, ai stil!". Mărturisile vedetei: "Nu îmi este frică"
in

Emy Alupei, noua concurentă de la „Bravo, ai stil!”. Mărturisile vedetei: „Nu îmi este frică”

Asta veste pentru bani! Emy Alupei merge la „Bravo, ai stil!”.

Emy Alupei este una dintre cele mai controversate femei din showbiz. Vedeta s-a făcut remarcată datorită stilui ei unic, dar și sincerității de care a dat dovadă de fiecare dată. Ea este genul acela de persoană care nu se poate abține când are ceva de zis. Cântăreața știe cum să atragă atenția asupra ei, iar imaginile pe care le postează fac furori pe internet.

Artista este foarte activă pe rețelele sociale și se bucură de succes pe toate planurile. Ea și-a făcut mulți admiratori și după participarea ei la Survivor România. Chiar dacă a fost una dintre cele mai puternice concurente de acolo, nu toată lumea a avut-o la suflet. Pe parcursul competiției, îndrăgita artistă a intrat în conflict cu mai mulți concurenți. Felul ei de a fi și modul în care se comporta i-au enervat la culme pe unii dintre ei.

Emy Alupei, surpriză de proporții pentru fani

Tot în acest concurs, Emy Alupei a pus ochii pe Iancu Sterp. Era evident pentru toată lumea că simte ceva pentru el, dar părea că sentimentele lui nu sunt la fel. Multă vreme s-a scris despre ei că ar fi împreună. După ce s-au întors din Republica Dominicană, ei au stat mai tot timpul unul pe la celălalt. Mașina lui Iancu a fost fotografiată de mai multe ori în fața casei sale.

Emy Alupei, noua concurentă de la "Bravo, ai stil!". Mărturisile vedetei: "Nu îmi este frică"

În plus, imediat după ea a lansat o piesă în videoclipul căreia apărea și el. Cei doi au fost filmați în niște ipostaze de senzație, iar fanii au intrat imediat la bănuieli. Acum ea este pregătită să înceapă un nou capitol din viața ei. După ce Bianca Rus a fost eliminată de la „Bravo, ai stil!”, se pare că es se pregătește să intre în concurs. Vestea a șocat pe toată lumea. Fanii sunt curioși cum se va descurca, dar au mare încredere în ea.

„Sunt foarte emoționată! Nu îmi este frică de absolut nimeni, decât de Dumnezeu. Am venit aici, la Bravo, ai stil! Celebrities ca să învăț, să greșesc. Nimeni nu este perfect! De abia aștept batalia stilistica”, a declarat Emy Alupei.

Gina Pistol îi duce lipsa lui Smiley. Cine este alături de ea când artistul lipsește: ”Uitați-l cum vine!”

Gina Pistol îi duce lipsa lui Smiley. Cine este alături de ea când artistul lipsește: ”Uitați-l cum vine!”

Cuza, pus față în față cu Ramona Olaru. Cum a reacționat asistenta când și-a văzut fostul iubit la "Neatza"

Cuza, pus față în față cu Ramona Olaru. Cum a reacționat asistenta când și-a văzut fostul iubit la „Neatza”