Emy Alupei, primele declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!”. Vedeta a răbufnit: ”Vă plac femeile în lesă”

Emy Alupei a ieșit din competiția ”Bravo, ai stil!”.

Emy Alupei, primele declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!”. Vedeta a răbufnit: ”Vă plac femeile în lesă”

Emy Alupei a reușit să îi ia pe fanii celebrei emisiuni prin surprindere, în urmă cu doar câteva săptămâni. Vedeta și-a anunțat, la un moment dat, susținătorii că va participa la ”Bravo, ai stil!”. A fost o veste șocantă pentru toată lumea. Nimeni nu credea vreodată că o va vedea pe îndrăgita vedetă într-o competiție de genul acesta.

Ei bine, s-a întâmplat și chiar s-a descurcat de minune până la un anumit punct. Acum ceva timp, Bianca Rus a fost cea care a părăsit competiția. În ultima ediție, mai multe vedete au fost în pericol de eliminare, printre care s-a aflat și fosta concurentă de la Survivor România.

Din păcate, jurații au luat decizia ca ea să fie cea care pleacă acasă. Nu i-a convenit deloc ideea lui Emy, care s-a despărțit de colegele sale cu ochii în lacrimi.

Emy Alupei: ”Vă plac femeile în lesă”

Se vedea de departe că îi plăcea extrem de tare acolo, dar mai ales cand a arătat cât de rău i-a părut când a fost eliminată. S-a atașat extrem de tare de locul acela și i-a fost greu să plece. După ce a transmis un mesaj extrem de important pentru telespecatorii emisiunii, ea nu a uitat nici de fanii ei.

Însă a răbufnit mai apoi pe rețelele sociale, unde nu a putut să-și ascundă frustrarea și să nu își exprime punctul de vedere.

”Mă doare sufletul pentru că am ieșit. Simțeam că fac parte din familia asta”, a spus Emy Alupei în platoul ”Bravo, ai stil! Celebrities”.

Emy Alupei, primele declarații după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil!”. Vedeta a răbufnit: ”Vă plac femeile în lesă”

A fost o experiență unică și specială pentru ea și nu regretă nimic. Nu are un trup perfect și este conștientă de acest lucru fără să o deranjeze. Tocmai din acest motiv, pentru ea a fost o adevărată provocare. A plâns în momentul în care a plecat din platou, dar nu îi este rușine de nimic din ce a zis și a făcut.

”Și am iesit! Mi-a fost greu … foarte greu, unii o văd floare la ureche când de fapt nu e nici pe departe așa. Țin multe în mine chiar dacă mă vedeți transparentă. A fost o experiență foarte bună pentru mine. În primul rând a fost prima oară când am fost în cadrul unei emisiuni de genul ăsta si am învățat foarte multe. Poate n-am corpul perfect, caracterul perfect, dar cu toate astea ÎMI ASUM ! Îmi asum ce sunt, cine sunt! Atât a fost să fie parcursul meu în @bravoaistil și mulțumesc tuturor pentru oportunitate! Am plâns! Și nu mi-e rușine. Toți plângem, chiar dacă arătăm sau nu. Fiți mai buni și incercati sa intelegeti oamenii si dincolo de marele ECRAN”, este mesajul transmis de Emy Alupei după ce a fost eliminată de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”