Cine este vedeta din România care va face muncă în folosul în comunității. Vedeta a declarat că, dacă va fi nevoie, va mătura și străzile, deoarece nu îi este rușine.

Este vorba despre actorul Florin Petrescu, alias Axinte de la ”Vacanța Mare”. Acesta a povestit pentru Impact.ro că în curând va fi nevoit să facă muncă în folosul comunității zicând că ”Mătur și străzile, dacă e nevoie, nu mi-e rușine!”. Acesta a trecut printr-un încâlcit proces de șantaj, în urma căruia a primit și doi ani de închisoare cu suspendare.

Amintim că actorul Florin Petrescu a fost condamnat anul trecut la doi ani de închisoare cu suspendare, dar și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, după ce acesta a recunoscut şantajul din 2012. La vremea respectivă, Dan Diaconescu, patronul OTV, l-ar fi trimis să discute cu fostul director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, despre bani, și i-ar fi cerut să sponsorizeze televiziunea, ca să nu dezvăluie nişte informaţii compromiţătoare.

“Condamnă inculpatul Petrescu Ion la pedeapsă principală de 2 ani închisoare. În baza art. 91 alin. 1 C. pen. dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei principale de 2 ani închisoare pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani”.

Astfel, în decizia judecătorească este precizată și pedeapsa cu munca în folosul comunității:

“În temeiul art. 93 alin. 3 Cod penal, inculpatul Petrescu Ion va presta o muncă neremunerata în folosul comunităţii, pe o perioadă de 60 zile, fie la Administraţia Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6, fie la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Sector 6, Serviciul de Probaţiune Bucureşti urmând să desemneze instituţia unde condamnatul va presta munca neremunerata în folosul comunităţii”.

Întrebat dacă a prestat deja această muncă, actorul a dezvăluit:

Deși este implicat și în alte proiecte artistice, acesta duce dorul colegilor din ”Vacanța Mare”:

”Ar fi frumos să jucăm din nou împreună, dar Mugur are localurile lui, este ocupat cu această afacere, iar Radu are show-uri singur, în localuri.

Iar eu sunt prin toată țara. Poate, într-o bună zi, se va striga din nou catalogul și vom reîncepe filmările și spectacolele”, a mai dezvăluit actorul, pentru sursa citată.