Este oficial. El este actorul care îi va lua locul lui Johnny Depp în filmul Fantastic Beasts 3!

Studiourile Warner Bros au anunțat cine îi va lua locul lui Johnny Depp în seria Animale Fantastice, după ce actorului i s-a cerut să demisioneze.

Este oficial. El este actorul care îi va lua locul lui Johnny Depp în filmul Fantastic Beasts 3!
Este oficial. El este actorul care îi va lua locul lui Johnny Depp în filmul Fantastic Beasts 3!

Cu toate că au existat tot felul de zvonuri și presupuneri legate de cine ar putea să-l înlocuiască pe Johnny Depp în filmul Animale Fantastice se pare că producătorii au ajuns la o decizie.

Studiorile Warner Bros  au găsit înlocuitor pentru Johnny Depp

După mai multe zile de așteptare, studiourile Warner Bros au anunțat oficial la cine s-au gândit să-i ia locul lui Depp. Mads Mikkelsen îl va juca pe Grindelwald în Fantastic Beasts 3. Cu toate că numele sau a fost vehiculat încă de la început, actorul a negat.

GamesRadar + a raportat anterior că Mads Mikkelsen a început deja să poarte discuții pentru a-l înlocui pe Johnny Depp în rolul lui Gellert Grindelwald în cel de-al treilea film Fantastic Beast. Aceste informații au început să apară imediat după ce Warner Bros i-a cerut lui Depp să demisioneze în noiembrie.

În timp ce zvonurile au început să prindă contur, actorul s-a prefăcut că nu știe nimic despre acest lucru. El chiar a spus că ,,așteaptă acel telefon” în ceea ce privește interpretarea vrăjitorului întunecat. GamesRadar a raportat în urmă cu mai puțin de o săptămână că Mikkelsen a spus:

„Oh, asta se bazează pe zvonuri pe măsură ce vorbim. Deci, știu la fel de mult ca și dumneavoastră din ziare. Deci, aștept acel telefon”.

 Este oficial. El este actorul care îi va lua locul lui Johnny Depp în filmul Fantastic Beasts 3!
Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images

Mads Mikkelsen îl va juca pe Gellert Grindelwald

Warner Bros a anunțat acum în mod oficial că Mikkelsen a fost distribuit în rolul lui Gellert Grindelwald. Distribuția Fantastic Beasts 3 îi include pe Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Dan Fogler, Ezra Miller și Jude Law.

Și deși filmările pentru cel de-al treilea film au început în martie anul curent, au fost suspendate la scurt timp după din cauza pandemiei și s-au reluat din nou în septembrie.

Fantastic Beasts 3 are loc la câțiva ani după Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, filmul în care fanii au putut afla mai multe lucruri despre istoria personajului lui Miller. Al treilea film din serie ar trebui să fie lansat în noiembrie 2021. Totuși, nu se știe dacă aceste întârzieri ar putea duce la schimbarea data de lansare.

Mikkelsen a dovedit deja că este o alegere excelentă pentru acest rol. Având în vedere că a apărut deja în rolul personajului rău în Casino Royale și în rolul criminalului în serie în Hannibal.

După aflarea noilor vești, fanii lui Johnny Depp nu au fost deloc mulțumiți. Mai ales că încă de la decizia studiourilor Warner Bros de al înlocui pe actor și-au arătat deja revolta. Ei chiar au făcut și o petiție ca Amber Heard să fie, de asemenea, înlocuită din Aquaman.

Primele două dintre cele cinci filme ale seriei „Animale fantastice” au câștigat 1,5 miliarde de dolari la box office-ul global, potrivit Box Office Mojo.