Este sau nu Ruby însărcinată? Vedeta le-a spus întregul adevăr fanilor

Ruby face ea ce face și pune pe toată lumea pe jar.

Este sau nu Ruby însărcinată? Vedeta le-a spus întregul adevăr fanilor

Ruby a surprins pe toată lumea zilele acestea, după ce și-a făcut apariția în rochie de mireasă. Vedeta a postat o serie de imagini în mediul online, în care se îndrepta spre altar. Mulți nu au fost atenți la detalii și au crezut că s-a căsătorit cu adevărat. Ceea ce nu au observat ei a fost faptul că bărbatul din imagini nu era, de fapt, iubitul ei.

Ruby este una dintre cele mai dorite femei din lumea mondenă. Pe lângă faptul că are o voce de invidiat, artista are și un trup de milioane. Pentru vedetă este foarte important felul în care arată și are grijă să aibă mereu apariții de senzație. Imaginile sexy pe care le postează încing imaginația bărbaților. Nu mai este un secret faptul că masculii ar da orice să îi țină companie, dar ea nu are ochi pentru niciunul.

Ruby, moment de sinceritate pe internet

Singurul care contează pentru ea este chiar iubitul ei. Despre el Ruby nu a vorbit de prea multe ori. Când vine vorba despre viața sa privată, ea preferă să nu povestească prea multe. Sunt împreună de foarte mulți ani, dar nu se afișează prea des în mediul online. Se iubesc la nebunie, chiar dacă nu mai sunt deloc la început.

”Şoc. Ruby e gravidă. Pe cine iubeşti tu?”, a întrebat-o prietena. ”Pe copilul acesta de-l port în pântece. Sunt însărcinată”, a răspuns Ruby imediat, amuzându-se la acea vreme.

Este sau nu Ruby însărcinată? Vedeta le-a spus întregul adevăr fanilor

După toate imaginile cu nunta, fanii au stat să se gândească dacă vedeta va da naștere unui copil. Curioși din fire, ei nu au ezitat să o întrebe daca este sau nu însărcinată. Bineînțeles că Rubina a luat-o ca pe o glumă și a oferit o explicație în stilul ei caracteristic. Vedetei îi place foarte mult să mănânce și a pus accentul fix pe acest aspect.

„Da, asta era vestea pe care voiam să ți-o dau. Da, sunt însărcinată cu foame”, a spus Ruby, izbucnind în râs.