Eugenia Șerban, cum arată la 51 de ani după ce a învins două cancere! Ce îi lipsește cel mai mult eroinei

Eugenia Șerban este o adevărat eroină! A învins cancerul de două ori, iar acum viața ei a înflorit la 51 de ani.

Eugenia Șerban, cum arată la 51 de ani după ce a învins două cancere! Ce îi lipsește cel mai mult eroinei

Eugenia Șerban este o adevărată eroină! Este o adevrată luptătoare, iar faptele vrbesc de la sine. Faimoasa actriță a reușit să învingă o boală cumplită nu o dată, ci de două ori.

Viața ei a fost, așadar, plină de provocări și încercări, însă peste care a reușt să treacă cu mult succes de fiecare dată. Nu și-a pierdut niciodată speranța, iar acest lucur a întărit-o și a ajutat-o să treacă mult mai repede și cu mult mai multă ușurință peste problemele de sănătate cu care s-a confruntat de-a lungul vieții.

Eugenia Șerban a împlinit acum onorabila vârstă de 51 de ani și simte că este un alt om. A renăscut și iubește viața mai mult ca oricând. Frumoasa actriță este dovada vie că puterea lăuntrică poate fi de necombătut și că un psihic care rămâne mereu pozitiv și o fire optimistă sunt arme foarte puternice în lupta cu necazurile vieții.

Este adevărat fapul că a avut momente în care a clacat și a simțit că nu mai poate, însă de fiecare dată a găsit puterea necesară să treacă peste toate greutățile cu credință și încredere deplină.

Vârsta de 51 de ani i-a adus aproape pe toți oamenii dragi eu pentru a sărbători așa cum se cuvine o zi atât de importantă.

Eugenia Șerban a câștigat lupta cu cancerul de două ori

Nu, nu ne referim la o vindecare mai rapidă, ci la moralul actriței, care, conform spuselor ei, ar fi fost la pământ! Toate necazurile au rămas în trecut, iar acum, Eugenia Șerban se simte mai bine ca niciodată! Unde mai puneți că a fost sărbătorită alături de cei dragi și a gătit non-stop timp de trei zile?

”M-ar fi doborât psihic dacă aș fi spus atunci în perioada aia că am cancer (când a aflat n.r) Îți dai seama cum apăream în toate ziarele. Nu aș fi rezistat și nu aș fi putut să înving boala. Acum sunt bine, este ziua mea și deja e pelerinaj la mine acasă. Vin prietenii de trei zile să mă sărbătorească. Am gătit non-stop”, a declarat Eugenia.

Cum o afectează pandemia pe Eugenia Șerban

Totul merge ca pe roate în viața ei, însă, cel mai mare dor este cel de scenă! Din cauza pandemiei provocată de COVID-19, activitatea actriței este pusă pe pauză! Cât despre cum se menține după intervențiile pe care le-a avut, Eugenia Șerban a declarat că merge la controale din șase în șase luni și nu se abate nicio secundă de la tratamentul impus de medic!

”Mă simt foarte bine, sunt OK și sper sa fiu bine în continuare. Îmi lipsește însă scena. Trebuie să merg la controale din șase în șase luni și să iau pastile vreo cinci ani de acum încolo. În perioada asta am stat în casă, îi gătesc băiatului meu o dată pe săptămână. Nu operația în sine a fost cea mai grea, practic au fost trei operații într-una.”, a mai spus ea.

Eugenia Șerban, cum arată la 51 de ani după ce a învins două cancere! Ce îi lipsește cel mai mult eroinei

Eugenia Șerban a preferat să țină totul secret și s-a luptat de una singură cu boala! După ce a câștigat războiul, actrița a povestit chinurile prin care a trecut și cum se simțea, de fapt, în perioada respectivă!