Familia lui Alex Bodi în doliu! Evenimentul nefericit anunțat chiar de către mama afaceristului

Milionarul din Mediaș primește lovitură dulă lovitură. Aflat după gratii Bodi nu poate fi alături de familia lui în aceste momente dificile.

Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare
Alex Bodi, arestat şi fără casă! Vila sa a fost scoasă la vânzare

Familia lui Alex Bodi trece prin momente de cumpănă. Mama afaceristului a postat pe pagina personală de socializare o fotografie care lasă să de înțeleagă că a suferit o pierdere.

Se pare că milionarul din Mediaș are parte de câteva zile extrem de grele  având în vedere că se află în spatele gratiilor și nu poate fi alături de părinții lui.

Mama lui Bodi nu a divulgat ce eveniment nefericit au în familie

Părinții fostului iubit al Biancăi Drăgușanu locuiesc de mulți ani de zile în Spania. Chiar dacă Alex Bodi ajunge destul de rar în vizită la aceștia relația lor este una foarte apropiată. În ultimele ore, mama milionarului a postat pe Facebook o fotografie în care apare un trandafir negru, semn că a suferit recent o pierdere dureroasă.

Familia lui Alex Bodi în doliu! Evenimentul nefericit anunțat chiar de către mama afaceristului

Cum era de așteptat mulți prieteni pe care femeia îi are pe pagina personală s-au întrecut în a-i trimite mesaje de condoleanțe. Mama lui Bodi nu a dorit însă să specifice despre ce eveniment dureros este vorba.

Familia lui Bodi a pierdut în ultimii doi ani doi membrii ai familiei. În cursul anului trecut, sora afaceristului, patroana unei măcelării din Spania și-a pierdut soțul.
Totodată, în primele luni ale acestui an Bodi a suferit o pierdere care l-a răpus. Bunica lui, femeia care l-a crescut o mare parte din adolescență a trecut la cele veșnice pe un pat de spital.

Bianca Drăgușanu i-a fost atunci alături afaceristului care s-a ocupat îndeaproape de funerariile respective.

Până ca Alex Bodi să ajungă să se îmbogățească familia lui era considerată una de condiție medie. Părinții afaceristului lucrau de mulți ani de zile in Spania în domenii precum construcțiile și comerțul.

De altfel, inclusiv afaceristul nu s-a sfiit să recunoască faptul că imediat după ce și-a terminat liceul a plecat din România pentru a lucra alături de tatăl lui în construcții în străinătate. Pentru că nu a rezistat în domeniul respectiv, Bodi s-a angajat ca bodyguard în discotecă.

De aici drumul până la averea pe care o deține astăzi a fost unul drept. Milionarul a cunoscut în anturajul respectiv mai multe persoane alături de care a intrat în afaceri.

Din păcate primii lui parteneri de business l-au păcălit, fostul Biancăi fiind nevoit atunci să își vândă mașina și să apeleze la ajutorul părinților pentru a-și plăti datoriile.

Abia în urmă cu aproape 4 ani, acesta s-a asociat cu Josip Heit, unul dintre cei mai bogați croați.Cei doi derulează mai multe proiecte ce implică vânzarea de criptomonede.