Familia regală i-ar fi cerut lui Meghan Markle să se reinventeze, susține un comentator

Potrivit unui comentator, lui Meghan Markle i s-a spus „să se reinventeze” pentru a se potrivi în familia regală.

Familia regală i-ar fi cerut lui Meghan Markle să se reinventeze, susține un comentator
Familia regală i-ar fi cerut lui Meghan Markle să se reinventeze, susține un comentator

Potrivit declarațiilor recente făcute de un expert, Meghan Markle a fost forțată să-și facă o „reinventare” completă înainte să intre în familia regală.

Meghan Markle a fost nevoită să facă anumite schimbări

Până să devină ducesa de Sussex, Meghan era foarte activă pe rețelele de socializare, iar acest lucru i-a adus urmăritori la nivel internațional.

Pentru a se asigura că se încadrează în restricțiile stricte impuse de viața de la Windsor, fosta actriță a fost nevoită să renunțe la utilizarea tuturor formelor de social media publice. De asemenea, ea nu a mai avut voie să-și împărtășească opiniile despre diferite subiecte precum politica.

Pundit Victoria Murphy a susținut că acest lucru înseamnă că Meghan trebuia să „se reinventeze” dacă dorea să-și atingă țelul de a se alătura familiei regale cu succes. Victoria a declarat pentru Lorraine de la ITV:

„Este o femeie în vârstă de 36 de ani, a avut mult timp să aibă o viață independentă pentru a avea propriile opinii și a făcut o carieră de promovare ea însăși. Avea un cont Instagram și a fost foarte deschisă și sinceră despre multe lucruri. Și acestea sunt lucruri care vor trebui să se schimbe”, potrivit Express UK.

Murphy a adăugat și că se simte într-adevăr ca Meghan a trecut printr-o reinventare ce a avut loc înainte de începe o nouă viață și a avea un nou ,,rol”.

Murphy a mai spus și că Meghan a făcut tot ceea ce era necesar, însă această investiție, totuși, nu prea a dat roade deoarece, doi ani mai târziu, Meghan și Harry au renunțat la familia regală și au ales să se mute în America.

Familia regală i-ar fi cerut lui Meghan Markle să se reinventeze, susține un comentator
Foto: Getty Images

Anumiți experți au spus că decizia cuplului ar fi putut fi prevăzută

Potrivit anumitor experți decizia cuplului ar fi putut prevăzută atunci când Harry și Meghan au vorbit deschis anul trecut cu privire la provocările pe care le-au întâmpinat în timpul turneului în Africa de Sud.

Meghan a vorbit cu pasiune despre luptele legate de sănătate mintală, în timp ce Harry a discutat despre problemele cu care s-a confruntat după ce a recunoscut că se afla pe o „cale diferită” față de cea a fratelui său, prințul William.

În timpul unei vizite la organizația Waves for Change de lângă Cape Town, Meghan s-a adresat participanților cu privire la sănătatea mintală. Adăugând că „toată lumea are de-a face cu o versiune diferită a aceluiași lucru”.

Ea a adăugat: „La nivel global, cred că există un pic de criză a conștiinței și, prin urmare, faptul că suntem capabili să fim aici împreună pentru a vedea pe teren atâtea lucrări bune care se fac, doar pentru că oamenii sunt dispuși să vorbească între ei despre asta și cineva își dorește să asculte, este uriaș ”.