Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București

Alexandra Becali, fiica mijlocie a latifundiarului din Pipera, Gigi Becali, și-a achiziționat recent un bolid de lux în valoare de sute de mii de euro, pe care acesta îl scoate pe străzile Capitalei de câte ori are ocazia.

Fata lui Gigi Becali încalcă toate regulile. N-a avut nicio jenă în București

Aceasta este atât mândră de mașina sa încât nu se ferește să o parcheze în locuri în care este chiar imposibil să treacă neobservată, devenind mai mult decât evident că Alexandra Becali nu dă importanță regulilor din trafic. De altfel aceasta se simte ca și când ar avea universul la picioare și se ”complace” în situația asta, căci pentru ea găsirea unui loc de parcare nu este nicidecum o problemă, iar respectarea regulilor de circulație nu intră în ”precupările” ei, arată Spynews.

Cum a fost surprinsă fiica mijlocie a lui Gigi Becali

Recent, Alexandra Becali și-a luat o mașină superbă, fiind vorba despre un Bentley Continental GT, bolid la care mulți doar visează cu ochii deschiși. Mașina costă peste 200.000 de euro, așa fiica faimosului milionar are grijă ca investiția ei să nu treacă neobservată.

Aceasta a fost surprinsă în fața unui centru comercial di Capitală, unde a oprit ca să-și ia cafea și după minute bune petrecute în magazin, acesta și-a luat cafeaua și s-a îndreptat spre ieșire, fără grabă întrucât mașina ei era parcată la doar câțiva pași, chiar în dreptul unei treceri de pietoni.

Astfel, fiica latifundiarului și-a lăsat bolidul în dreptul trecerii de pietoni și a încurcat o bandă de mers. Deși la capitolul reguli de circulație nu dă nicio importanță, nu la fel se poate spune și despre partea de fashion. Astfel că aceasta era îmbrăcată…”țiplă”. Evident, geanta de firmă și ochelarii de soare nu lipsesc din dotare.

De altfel, fiica lui Gigi Becali, Alexandra, se pare că este o mare fană a cafelei. Nu o dată a fost surprinsă ieșind din mașinile scumpe ca să își cumpere licoarea preferată. De fiecare dată a fost îmbrăcată la patru ace, luând-o la pachet sau servind-o în restaurante. De fiecare dată însă s-a cam ținut departe de regulile de protecție, deoarece deși purta mască, a aruncat-o rapid la gunoi, din motive doar de ea știute.

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, are trei fete, pe nume Teodora, Alexandra și Cristina. Teodora este cea care l-a făcut bunic pe Gigi Becali însă, cea care a născut o fetiță sănătoasă de 3,9 kilograme.

„Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, spunea Gigi Becali despre nepoțica sa.