Feli a emoționat pe toată lumea. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale: „Să mă ierți pentru zilele în care…”

Feli și-a deschis inima pe rețelele sociale.

Feli a emoționat pe toată lumea. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale: „Să mă ierți pentru zilele în care...”

Feli a reușit să își emoționeze toți fanii de pe rețelele sociale. Vedeta i-a transmis un mesaj plin de emoții fiicei sale. Nora Luna a reușit să îi schimbe viața cântăreței, de când a venit pe lume. Și-a dorit extrem un copil și ar face orice pentru el. Este extrem de apropiată de fiica ei, dar acesta nu mai un secret pentru nimeni.

Feli este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Ea s-a făcut remarcată datorită unui concurs de talente la care a participat. Pe vremea aceea, ea nu se semăna deloc cu persoana care este astăzi. A reușit să slăbească enorm și și-a schimbat look-ul. Acum are un trup de invidiat și este mulțumită de felul în care arată.

Feli: „Să mă ierți pentru zilele în care…”

Feli și-a ținut mereu viața personală departe de ochii curioșilor. Cântăreața a ascuns pentru mult timp chipul persoanei iubite. Ea a preferat să se bucure de povestea lor de dragoste, fără ca altcineva să se bage. În momentul în care a postat prima imagine cu bărbatul vieții sale, fanii au rămas cu gura căscată.

Feli a emoționat pe toată lumea. Ce mesaj i-a transmis fiicei sale: „Să mă ierți pentru zilele în care...”

În plus, este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o carieră de succes și o duce bine pe toate planurile. Feli le-a povestit fanilor săi nu de mult faptul că a fost cerută în căsătorie. A acceptat fără să stea prea mult oe gânduri, iar admiratorii ei abia așteaptă să o vadă în fața altarului. Recent, ea i-a transmis fiicei sale un mesaj pe rețelele sociale, care a emoționat pe toată lumea. Reacțiile internauților nu au întârziat nici ele să apară, iar comentariile au început să curgă din primele minute.

„O să vină iar ziua, mami, când părculețul în care ieșim o să fie plin de oameni fără frica. Promit!🧚‍♀️✨
Până atunci, mulțumesc că mă ții veselă și cu speranță! Și să mă ierți pentru zilele în care nu văd câte bune îmi dăruiesti. În viața de om mare mai trăiești și zile negre, sau, cum ne place nouă să ne mințim: E mercur în retrograd.

Vrei să îți citească mami Masha și Ursul când ne punem la nani?
Te iubesc!
#eusuntfeli #felidinpoveste #noralunamea #teiubescdintotdeauna #soarelesiluna,
a scris Feli pe Instagram