Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: „Mica mea iubire mare”

Feli i-a demonstrat dsin nou fiicei sale că este cea mai importantă pentru ea.

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: "Mica mea iubire mare"

Feli este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. Vedeta s-a făcut remarcată în cadrul unui concurs de talente, iar de atunci a cucerit lumea cu piesele sale. Are mii de fani în întreaga țară, o carieră de succes și o familie despre care mulți spun că este perfectă.

Cu toate acestea, vedeta nu a avut mereu totul, ci a trebuit să lupte și să muncească. Toate acestea pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Cel mai important este că a reușit și că acum este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere.

Feli, poezie pentru Nora Luna

Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Cătălin, bărbatul care i-a furat inima. Zilele trecute, ea le-a povestit fanilor că fost cerută în căsătorie și că a acceptat. În plus, le-a spus și cum s-a desfășurat totul și a reușit să îi emoționeze pe aceștia până la lacrimi. Din dragostea lor a rezultat o fetiță, pentru care ei ar face orice.

De când Nora Luna a venit pe lume, viața cântăreței s-a schiimbat complet. Ea a dat dovadă de nenumărate ori că este o mamă de nota zece și își dedică timpul creșterii micuței. Fiica ei este o norocoasă, pentru că are o mamă precum ea. Fetița este, de asemenea, o sursă de inspirație zilnică pentru talentata artistă.

Feli, dovadă de iubire pentru fiica sa. Vedeta i-a scris micuței o poezie: "Mica mea iubire mare"

Recent, Feli i-a dedicat acesteia o poezie extraordinară pe care le-a arătat-o imediat și fanilor din mediul online. A fost o dovadă sinceră de iubire din partea ei, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Nu există nimic mai frumos și mai bun pe lume pentru cântăreață decât fiica ei.

„Pisicuță pis pis pis
Ești așa cum mi-am promis!
Caldă, bună, iubitoare,
Gata pentru lumea mare!

De micuța tu mi-ai dat
Tot ce-am vizualizat
Ești o bună-nvatatoare
Și te iubesc tare, tare!

Mică mea iubire mare,
Tu încă din pântece
Mă inspiri să scriu într-una
Poezii și cântece.

❤️”, a postat Feli pe Instagram.