Feli, mesaj dureros pe rețelele sociale. Vedeta este copleșită de durere: „Dacă tata mi-ar putea vorbi acum...”
in

Feli, mesaj dureros pe rețelele sociale. Vedeta este copleșită de durere: „Dacă tata mi-ar putea vorbi acum…”

Feli și-a îngrijorat serios fanii de pe rețelele sociale, după ce a postat un mesaj emoționant.

Feli este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Vedeta păstrează mereu un zâmbet pe buze, chiar dacă nu este mereu fericită. De când a venit pe lumea fiica ei, Nora Luna, viața ei s-a schimbat complet. Nu are cuvinte să descrie cum este să fii mamă. Pe vremea când a rămas însărcinată, ea a dat marea veste lumii întregi prin intermediul unei piese. După ce a născut, cântăreața și-a dedicat tot timpul creșteterii micuței sale. Fetița a crescut așa cum trebuie și este de o frumusețe rară. Mulți sunt de părere că ea o va lua pe urmele mamei ei, atunci când va mai crește.

Feli, mesaj emoționant pe Instagram

Zilele acestea, vedeta le-a mai dat o veste importantă fanilor. Ea le-a mărturisit că a fost cerută în căsătorie și a acceptat. A fost un moment extrem de emoționant, dar nu despre acesta este vorba. La doar câteva zile după, Feli și-a deschis inima în fața fanilor. Rare sunt momentele în care artista povestește astfel de lucruri, pentru că este foarte rezervată în ceea ce privește viața personală.

Chiar dacă are tot ceea ce își dorește, vedeta are și lucruri care o macină. Despre toate aceste le-a vorbit internauților, care s-au îngrijorat pentru ea. Cuvintele așternute în mediul online au legutură cu tatăl ei, care și-a pierdut viața. Feli și-ar fi dorit ca și el să fie alături de ea în cele mai importante momente din viața ei, dar acest lucru este imposibil. Astfel că frumoasa artistă poartă în suflet o mare durere.

„Dacă tată mi-ar putea vorbi acum din Cer, sigur mi-ar spune că sunt frumoasă că mama. Cred că niciodată nu s-a gândit că am nasul și gură lui, și că Nora Luna i-a moștenit , la fel că și mine, mâinile și degetele lungi. Mi-a spus mama azi dimineață că l-a visat și de atunci îmi e în gând aproape clipă de clipă. Zice că l-a visat cum o ținea în brațe și ea era liniștită și că un fulg în brațele lui. M-a impresionat a nu știu câtă oară, pt că deși ei au fost divorțați de 20 de ani, iubirea nu a dispărut niciodată.”, a scris Feli pe Instagram.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Oana Roman, trădată de bunii ei prieteni. Vedeta, reacție dură în mediul online: „Anul ăsta greu a arătat că doar interesele contează”

Oana Roman, trădată de bunii ei prieteni. Vedeta, reacție dură în mediul online: „Anul ăsta greu a arătat că doar interesele contează”

Simona Halep, surpriză de zile mari. Vedeta a câștigat la Roland Garros, iar ce s-a întâmplat după i-a uimit pe fani

Simona Halep, surpriză de zile mari. Vedeta a câștigat la Roland Garros, iar ce s-a întâmplat după i-a uimit pe fani