Feli, planuri serioase de nuntă. Cum vrea vedeta să arate ziua cea mare: ”Îmi doresc să fiu o mireasă desculță”
in

Feli, planuri serioase de nuntă. Cum vrea vedeta să arate ziua cea mare: ”Îmi doresc să fiu o mireasă desculță”

Feli se gândește deja la ziua nunții.

Feli este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Are o familie superbă, iar de când a venit pe lume fiica ei, Nora Luna, viața i s-a schimbat. Cântăreața trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu iubitul ei, Cătălin. Multă vreme, ei au fost extrem de rezervați când a venit vorba despre viața personală. Artista a preferat să își trăiască dragostea departe de camerele de filmat, să nu-i fie furate momentele importante.

Ani de-a rândul, nimeni nu a știut cum arată bărbatul care i-a furat inima frumoasei vedete. Nici despre sarcină nu a dat prea mult detalii. Când a simțit că este momentul potrivit, ea a lansat o piesă prin intermediul cărora a dat vestea tuturor.

Feli știe deja cum vrea să arate ziua nunții

Zilele trecute, iubitul ei și-a făcut curaj și i-a cerut mâna lui Feli. Vizibil emoționată, cântăreața le-a povestit fanilor despre cum a avut loc cererea în căsătorie. Bineînțeles că a acceptat și abia așteaptă să vina ziua cea mare, pentru care se pregătește deja intens. Artista își face deja planuri de viitor și știe cum vrea să fie ziua cea mare.

Feli, planuri serioase de nuntă. Cum vrea vedeta să arate ziua cea mare: ”Îmi doresc să fiu o mireasă desculță”

Feli își dorește o nuntă ca în povești, pe care nimeni să nu o uite. Vrea să aibă parte de un eveniment superb, de care se ocupă deja. A găsit bărbatul potrivit, alături de care are un copil superb, iar la nunta lor vor să fie speciali. Recent, ea a acordat un interviu în care și-a deschis inima în fața admiratorilor de pe internet. Se pare că este o femeie care vrea să pună totul cap la cap până la cel mai mic detaliu. Din câte a spus ca ea, nunta a mai fost stabilită de câteva ori, dar au fost nevoiți să amâne tot din cauza pandemiei de coronavirus.

„Nu vrem să facem totul pe fugă”, a zis Feli. Cu siguranță când se va putea (în funcție de cum se așază lucrurile după perioada asta grea prin care trecem cu toții), o să ne punem la masă ca doi bătrânei și o să facem planul certându-ne că unul vrea cumva, celălalt vrea altcumva!”, a spus Feli pentru Unica.ro!