Feli, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum a decurs totul: "A venit la mine..."
in

Feli, primele declarații despre cererea în căsătorie. Cum a decurs totul: „A venit la mine…”

Feli este în culmea fericirii, după ce a fost cerută în căsătorie de către soțul ei. Artista are mereu zâmbetul pe buze, deși viața ei nu a fost mereu perfectă. De când a venit pe lume fiica ei, Nora Luna, perspectiva vedetei despre viață s-a schimbat complet. Ea și-a dedicat tot timpul creșterii micuței sale și s-a bucurat de fiecare moment alături de ea.

Feli, despre cererea în căsătorie

În plus, Feli are mii de fani în întreaga țară, o carieră de succes și o familie despre care mulți spun că este perfectă. Cu toate acestea, vedeta nu a avut mereu totul, ci a trebuit să lupte și să muncească. Toate acestea pentru a ajunge acolo unde și-a propus. Cel mai important este că a reușit și că acum este o femeie fericită și împlinită din toate punctele de vedere, mai ales că urmează să îmbrace și rochia de mireasă.

Zilele acestea, vedeta și-a făcut puțin curaj și le-a vorbit fanilor despre cum a decurs cererea în căsătorie. Cântăreața a fost mereu extrem de rezervată când a venit vorba despre viața sa personală. Să nu uităm că au trecut luni bune până când ea le-a arătat fanilor chipul Norei Luna. Cererea în căsătorie a fost unul dintre cele mai frumoase momente din viața ei și nu i-a venit să creadă cum iubitul ei, Cătălin a pus totul la cale. A avut foarte mari emoții și tot cu emoții a povestit lumii întregi despre acel moment cu totul și cu totul special.

„Cătălin într-o zi a spus entuziasmat că merge să își ridice un ceas pe care l-a comandat de ceva vreme. Mie mi se părea un pic ciudată atâta bucurie pentru un ceas. A zburat practic pe ușă în două secunde. S-a întors acasă, a pus o melodie a trupei Coldplay (preferații lui), a luat-o pe Nora Luna în brațe și a venit la mine, s-a pus în genunchi și m-a cerut de soție. Prima mea reacție a fost extreeeem de siropoasă! Cum vedeți cereri în căsătorie pe rețelele de socializare în care fetele plâng și tremură – așa am fost și eu! Doar că… am uitat să răspund, așa că a trebuit să mă mai ceară o dată. Practic am fost cerută de soție într-un minut de două ori!”, a povestit Feli pentru unica.ro.

Anda Adam, secretul unui trup perfect. Totul s-a întâmplat, după ce a fost criticată de Bianca Drăgușanu: "Eu niciodată nu mă opresc"

Anda Adam, secretul unui trup perfect. Totul s-a întâmplat, după ce a fost criticată de Bianca Drăgușanu: „Eu niciodată nu mă opresc”

Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: "Nu mai e nevoie de..."

Bogdan Mocanu este în doliu! Artistul este la pământ: „Nu mai e nevoie de…”