Femeia a urcat băută la volan. Șoferița care a ucis două fete pe trotuar, reţinută

Tragedia de sâmbătă a lăsat o țară întreagă în stare de șoc după ce o șoferiță a ucis două fete care se aflau pe trotuar. S-a vehiculat ca femeia ar fi fost sub influența alcoolului. Pentru moment, aceasta are voie să conducă în continuare.

Femeia a urcat băută la volan. Șoferița care a ucis două fete pe trotuar, reţinută

Conform surselor Digi 24, șoferița a fost reținută. Momentan nu se cunosc mai multe detalii referitor la această reținere.

„În baza probatorului administrat, polițiștii Brigăzii Rutiere au dispus masura reținerii pentru 24h față de conducătoarea auto, urmând ca aceasta să fie prezentată unității de parchet competente cu propunerea de a se dispune masura arestului preventiv. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului”, se arată într-un comunicat al Poliției.

Șoferița care a provocat accidentul soldat cu moartea a două fetițe era băută

Femeia din Capitală care a intrat cu mașina pe trotuar și a ucis două fete de 6 și 21 de ani consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform rezultatelor analizelor făcute la INML.

Potrivit G4Media, în urma testării la INML, s-a stabilit că șoferița avea o alcoolemie de 0,7. Femeia a fost audiată duminică trei ore de polițiști fără să se ia vreo măsură preventivă în dosarul în care este cercetată pentru ucidere din culpă.