„Ferma” a ajuns la final! Mesajul emoționant transmis de Mihaela Rădulescu: ”Rămăsesem bocind”

Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj emoționant despre marea finală a emisiunii „Ferma”.

"Ferma" a ajuns la final! Mesajul emoționant transmis de Mihaela Rădulescu: ”Rămăsesem bocind”

Seara trecută a fost una plină de emoții pentru toți fanii emisiunii „Ferma. Orășeni vs. Săteni”. Celebra competiție a ajuns la final, iar emoțiile i-au copleșit atât pe concurenți, cât și pe prezentatoarea emisiunii. Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj extrem de emoționant pe rețelele sociale, imediat după sfârșitul emisiunii.

Cei care au intrat în marea finală au fost Viviana Sposub, Andrei, Elena și August Viziru. Viviana Sposub a fost prima eliminată din competiție, fiind urmată de către Andrei. Astfel că Augustin și Elena s-au luptat pentru marele premiu al emisunii.

"Ferma" a ajuns la final! Mesajul emoționant transmis de Mihaela Rădulescu: ”Rămăsesem bocind”

Cel care a câștigat trofeul, dar și suma de 50.000 de euro a fost artistul. El i-a dedicat câștigul fiicei sale, care în ziua respectivă a împlinit trei luni. Nu și-a dorit decât ca fiica lui să fie mândră de tatăl ei, iar după cinci ani de așteptare minunea s-a întâmplat.

Prezentatoarea a început să plângă

Mihaela Rădulescu s-a atașat extrem de tare de proiect, dar și de concurenți. Ea le-a povestit fanilor săi de pe social media că a început să plângă atât în timpul filmărilor, cât și în momentul în care a revăzut momentele la TV. Ea nu și-a mai putut stăpâni lacrimile în clipa în care a văzut cine sunt susținătorii finaliștilor.

"Ferma" a ajuns la final! Mesajul emoționant transmis de Mihaela Rădulescu: ”Rămăsesem bocind”

Familiile concurenților au vrut să fie alături de finaliști și i-au susținut până în ultima clipă. Mihaela Rădulescu a fost profund impresionată de gestul lor și a izbucnit în lacrimi. În plus, ea a făcut și o postare cu filmările respective, alături de un mesaj care i-a emoționat pe internauți până la lacrimi.

„Finala …din suflet. Adică partea aia în care mai plângi o dată de emoție, deși știi pe de rost cum a fost. Revăzând bucata asta în ceața lacrimilor, m-am mai prins o dată cât de dragi mi-au fost toți, fiecare pentru alt motiv, pentru altă sclipire pe care am văzut-o în ei.

Acu-s frumoși și perfecți, dar așa de mult i-am îndrăgit și când erau imperfecți … ca tot omul, ca NOI TOȚI …

Înapoi la Finală. Unde rămăsesem bocind … Ce finală frumoasă, așa dură cum e ea…”, a scris Mihaela Rădulescu pe Instagram.