Fetița care i-a implorat pe medici să-i curme suferința, după ani de abuzuri din partea părinților, a murit într-un spital din Mexic

O fetiță din Mexic, victimă a abuzurilor din parea familiei, i-a implorat pe medici să îi curme suferința. Câteva luni mai târziu, minora a murit în secția de terapie intensivă a spitalului Las Margaritas.

Fetița care i-a implorat pe medici să-i curme suferința, după ani de abuzuri din partea părinților, a murit într-un spital din Mexic

Yatziri, în vârstă de 7 ani, a ajuns la spital în luna August, bătută crunt, cu hemoragie internă, arsuri pe spate și urme ale violurilor repetate. Fetița fusese bătută crunt și abuzată atât de părinți cât și de unchiul său, scrie Daily Mail.

Un vecin a fost cel care a descoperit-o în stare gravă și a dus-o la spital, unde medicii au făcut tot posibilul să o țină în viață, în ciuda rugăminților victimei de a fi lăsată să moară.

La sosire, Yatziri le-a spus medicilor: „Vreau să mor, nu mă faceți bine. Nu vreau să mă întorc acasă ca părinții să mă bată iar”.

Părinții fetiței au fost reținuți, iar poliția îl caută acum și pe unchiul ei, cel care a fost implicat în numeroasele abuzuri suferite de minoră. Însă, în ciuda faptului că fetița Yatziri fusese internată la spital în august 2019, abia în luna mai 2020 s-au luat primele măsuri împotriva agresorilor.