Situație dramatică în Mamaia, unde o fetiță de cinci ani a rămas blocată cu mâna în scurgerea unei piscine.

Fetiță de 5 ani, blocată cu mâna în scurgerea unei piscine

Imaginile sunt cu adevărat șocante, iar autoritățile au deschis o anchetă penală, după ce fetița de cinci ani a ajuns la spital în urma incidentului.

O fetiță de doar cinci ani și-a prins mâna în scurgerea unei piscine din Mamaia. Părinții ei au sunat la 112, iar când pompierii au sosit, au descoperit că pompele hotelului nu funcționau așa cum trebuia.

Mai mulți oameni martori la scene au început să scoată apa din piscină cu găleți sau tomberoane de gunoi.

Fetița a băgat mâna în scurgere, iar brațul ei a rămas blocat într-un cot de plastic.

„Fetiţa s-a jucat frecvent la scurgere. Fetiţa mea a fost rugată să pună mâna că sunt bule.

Fetiţa mea nu a pus mâna şi i-a zis să plece. I-a zis şi fratelui ei, deoarece tocmai le arătasem eu cu patru zile în urmă, un incident pe telefon asemănător”, a spus o femeie, martoră la incident.

S-a deschis anchetă penală

Imaginile sunt greu de privit. Părinții disperați încercau să facă tot posibilul să golească piscină, în timp ce alții au luat inițiativa și i-au ajutat, iar alții au rămas lângă fetiță ca să o calmeze.

Angajații ISU Constanța au sosit miercuri seară pentru a salva fetița. Au tăiat o parte din tubul care a rămas atașat de mâna copilei. Din fericire, copilul nu a pățit nimic, dar are câteva răni la mânca care a rămas blocată în scurgerea de la piscină. Din fericire, s-a intervenit la timp pentru ca micuța să fie salvată. 

Ea a fost transportată la spital, unde medicii i-au eliberat mâna din țeavă.

Momentan, piscina a fost închisă, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Reprezentanții hotelului nu au oferit nicio declarație cu privire la incidentul șocant.