Adriana Simionescu este fiica cea mică a manelistului Adrian Minune și azi a împlinit fumoasa vârstă de 18 ani! Acum este majoră și nu mai e doar o fetiță. Sora ei, nimeni alta decât Karmen, i-a transmis un mesaj extrem de emoționant cu această ocazie.

Adrian Minune se poate considera un tată pe deplin împlinit! Are doi copii minunați care au crescut foarte frumoș și au o educație aleasă. Fiica lui cea mică este acum o domnișoară în toată firea și pare că o prinde din urmă pe sora sa cea mare, Karmen. Manelistul are motive mari de bucurie astăzi! Ziua fiicei sale au petrecut-o așa cum ei știu cel mai bine.

Ce mesaj i-a transmis Karmen surorii sale

Adriana Minune a primit foarte multe felicitări de ziua ei. Nici sora ei nu s-a lăsat mai prejos, pentru că frumoasa Karmen a ținut să-i transmită și ea surorii sale un mesaj foarte special.

La prima oră a dimineții, frumoasa cântăreață a publicat în mediul online câteva imagini în care se află alături de sărbătorită. Artista a ținut să-i transmită acesteia și un mesaj din suflet, ca de la soră la soră.

”Astăzi este despre tine! #18 Nu-mi vine să creeed! La mulți ani, prințesă! Ești cea mai bună! Sora mea este cea mai bună versiune a mea!”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a împlinit 18 ani! Cât de frumoasă este și ce i-a transmis celebra ei soră, Karmen / FOTO

Adriana, care este motivul pentru care nu calcă pe urmele tatălui ei să cânte manele

Cu toții ne întrebăm dacă nu cumva fiica cea mică a lui Adrian Minune nu se lansează și ea în domeniul muzical la fel ca tatăl ei. Ambele fiice ale lui Minune au un timbru vocal foarte plăcut. Cu toate acestea, nici ea și nici sora ei nu cântă manele.

Fiica cea mică a lui Adrian Minune a împlinit 18 ani! Cât de frumoasă este și ce i-a transmis celebra ei soră, Karmen / FOTO

Așa că, sătulă de tot felul de păreri care vin din exterior, Adriana și-a expus motivul pentru care nu face acest lucru. Ei bine, dacă vă așteptați la o explicație sofisticată, vă înșelați.

Adriana Simionescu a spus clar și răspicat faptul că acest gen muzical nu i se potrivește nici ei, dar nici surorii sale mai mari.

”Pentru că pur și simplu, părerea noastră, a mea și a lui Karmen, despre mediul în care tata lucrează este una care depinde de situație. Ca fată consider că nu este ok să faci asta. Nu cred că mi s-ar potrivi, cu tot respectul pentru femeile care fac asta, sunt puternice”, a spus Adriana Simionescu în cadrul unei emisiuni TV.