Filme de Crăciun de văzut în acest weekend. Ideale dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor mai devreme!

În cazul în care nu prea știi ce să faci în weekend, atunci ai putea urmări un film de Crăciun.

Filme de Crăciun de văzut în acest weekend. Ideale dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor mai devreme!
Filme de Crăciun de văzut în acest weekend. Ideale dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor mai devreme!

Nu este niciodată prea devreme pentru a începe să asculți colinde sau să te uiți la filme de Crăciun. În cazul în care ai ales cea de-a doua variantă, atunci poți profita de ultimul weekend al lunii noiembrie și să urmărești câteva filme care să te facă să intri în spiritul sărbătorilor mai devreme.

În plus, având în vedere cât de dificil a fost anul 2020, nu o să te judece nimeni pentru că ai ales să începi sezonul sărbătorilor de iarnă mai devreme. De fapt, anul acesta chiar ai undă verde să împodobești bradul și nu mai aștepți Ajunul pentru a face acest lucru.

Holidate – Iubiți de sărbători

Povestea o urmărește pe Sloane (Emma Roberts), o cinică romantică, care este sătulă de familia ei care o presează constant din cauza faptului că este singură. Întâmplător sau nu, ea îl întâlnește pe Jackson (Luke Bracey), un jucător profesionist de golf care vrea să scape dintr-o aventură recentă unde a dat peste o parteneră foarte ,,lipicioasă”.

Ambii caută un tovarăș de Revelion; care nu vrea nici un fel de implicare sau o relație serioasă. Așa între cei doi se naște o afacere solidă. În curând, perechea își extinde pactul la toate sărbătorile: Paște, Ziua Sfântului Patrick și lista poate continua. Un film destul de amuzant. Totuși, acest tip de umor s-ar putea să nu fie chiar pentru toată lumea.

 Filme de Crăciun de văzut în acest weekend. Ideale dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor mai devreme!
Foto: filmdaily.co

The Grinch

Cu toate că filmul a apărut în 2018 poate fi urmărit și în 2020, fără nici o grijă. Dr. Seuss (Theodore Geisel) l-a oferit tuturor pe Grinch. Un personaj verde cu un câine pe nume Max. El urăște atât de mult Crăciunul, încât decide să strice sărbătoarea tuturor locuitorilor din comunitatea Whoville. Prin furtul tuturor decorațiunilor, mâncării și a cadourilor.

El are și un motiv pentru care urăște atât de mult Crăciunul, iar flashback-urile pentru vacanțele solitare ale tânărului Grinch într-un orfelinat sunt dovada.

Totuși, detaliile mai mici sunt cele mai distractive. Mai ales când Grinch aduce pe un ren enorm, cu aspect de iac, pe nume Fred, pentru a-i trage sania falsă de Moș Crăciun. Sau când un whovian vesel  (Kenan Thompson) cu cele mai fanteziste decorațiuni de Crăciun din oraș continuă să insiste că el și Grinch sunt cei mai buni prieteni. Filmul are multe momente amuzante, așa că vei râde copios.

Operation Christmas Drop – Operațiunea Crăciun Fericit

Erica (Kat Graham) este un ajutor pentru o congresmană și pentru că-și dorește o promovare, ea acceptă să fie trimisă în Guam în săptămâna de Crăciun. Acolo trebuie să scrie un raport despre o presupusă bază militară administrată greșit. Andrew (Alexander Ludwig) este un căpitan al forțelor aeriene care este cunoscut în bază ca Moș Crăciun. El nu poate lăsa pe nimeni fără cadouri.

Politicianul ambițios și soldat cu inimă mare, iubitor de Crăciun, ajung să se confrunte de obicei din cauza opiniilor diferite despre modul în care ar trebui să fie condusă baza. Erica urmând să raporteze înapoi la D.C. Asta este, până când, căpitanul îi prezintă una dintre principalele realizări ale bazei: Operațiunea Picătură de Crăciun. O operațiune care implică livrarea de ajutoare vitale, plus cărți, jucării și cadouri, pentru insulele îndepărtate. Care, fără ajutorul de militari, nu ar primi nimic de Crăciun. Un film simpatic care îți amintește să dăruiești de Crăciun.