Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală. Artistul este pus la o grea încercare: “Este o terapie cu șocuri”

Fiul lui Kamara va merge din nou în Barcelona.

Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală. Artistul este pus la o grea încercare: “Este o terapie cu șocuri ”

Kamara este pus la grele încercări. El și familia lui au mari emoții pentru copilul său, Leon. Micuțul este nevoit să facă din nou o intervenție chirurgicală. Se pare că va merge tot în Barcelona, deși pe moment planurile le-au cam fost date peste cap. De data aceasta, este vorba despre o terapie cu șocuri, care le dă mari emoții tuturor.

Leon se confruntă în fiecare zi cu un handicap sever. Tatăl lui crede că vina este a sa și abia trăiește cu această idee. Totodată, el este de părere că fiul său nu ar mai fi avut un suflet atât de bun și frumos, dacă nu s-ar fi născut așa. Cântărețul luptă din greu, ca fiul lui să ducă o viață normală și să se bucure de copilărie, la fel ca toți ceilalți.

Fiul lui Kamara merge în Barcelona, pentru o nouă intervenție

Toți anii aceștia au fost unii extrem de dificili pentru familia sa. Micuțul a făcut multe intervenții chirurgicale în afara țării, dar nu s-a temut nicio clipă. Cei care se îngrijorează cel mai tare sunt părinții lui, care nu știu ce să mai facă pentru el, ca să îi fie bine. Devotamentul lui Kamara ca și părinte este unul remarcabil. A făcut și face tot ceea ce îi stă în putință pentru bine copilului, ba mai mult, și-ar da și viața.

Recent, Kamara a oferit un interviu în care a discutat despre intervenția pe care urmează să o facă Leon. Ei vor fi nevoiți să meargă în Barcelona, într-o clinică unde va avea loc terapia cu șocuri. Tratamentele și recuperările sunt extrem de scumpe, dar el și soția lui nu își pierd deloc speranța. Vor ca micuțul lor să își revină și să fie un copil normal, așa cum ar trebui.

Fiul lui Kamara, o nouă intervenție chirurgicală. Artistul este pus la o grea încercare: “Este o terapie cu șocuri ”

„L-a consultat pe Leon, a făcut chiar câteva ședințe cu el, cu șocuri. Această tehnică pe care ei au dezvoltat-o, cei din Barcelona. Se lucrează cu un aparat asupra musculaturii, transmite niște șocuri în mușchi pentru a-i stimula încât să își dea drumul, să lucreze mai bine. Este o tehnică destul de dură. La început e ușor traumatizantă, copilul plânge pentru că nu e obișnuit. Mi-au povestit chiar terapeuții care și-au făcut și ei acest tratament și au zis că doare destul de mult pentru nivelul pe care îl fac ei.”, a spus Kamara.