Flavia Mihășan, din nou însărcinată! Ce mărturisiri a făcut vedeta: „Nicio sarcină nu seamănă cu alta”

Flavia Mihăișan este gravidă pentru a doua oară.

Flavia Mihășan, din nou însărcinată! Ce mărturisiri a făcut vedeta: "Nicio sarcină nu seamănă cu alta"

Flavia Mihăișan se consideră o femeie norocoasă din toate punctele de vedere. Vedeta formează un cuplu de invidiat cu Marius Moldovan. Multă lume ar vrea să ducă o viață ca a lor, dar nu toți au noroc. Cei doi se iubesc la nebunie, iar din iubirea lor a luat naștere un băiețel superb. Acesta se numește Carol și a împlinit de curând un anișor.

Părinții lui i-au făcut cel mai frumos cadou micuțului. Mama lui va aduce pe lume un frățior sau o surioară, așa cum și-au propus imediat după ce l-au născut pe el. La doar un an după ce a născut pentru prima dată, asistenta TV le-a dat vestea cea mare fanilor. Visul ei s-a împlinit, iar anul viitor va naște din nou.

Flavia Mihășan: „Nicio sarcină nu seamănă cu alta”

Fosta asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a început să se dedice în totalitate vieții de familia. Flavia încearcă să fie o iubită model, dar și o mamă de nota zece. Fiul ei și al lui Marius Moldovan, Carol, are parte de toată atenția din partea celor doi. Ea s-a făcut fată de casă și nu regretă niciuna dintre deciziile pe care le-a luat până la ora actuală.

„Mă simt bine, extrem de fericită pentru că bebe e sănătos, de curând am făcut prima morfologie. Ce veste poate fi mai frumoasă?”, se întreabă ea.

Flavia Mihășan, din nou însărcinată! Ce mărturisiri a făcut vedeta: "Nicio sarcină nu seamănă cu alta"

Nefiind la prima sarcină, Flavia Mihășan știe ce o așteaptă. Este foarte fericită că bebelușul ei este sănătos, pentru că de curând a făcut prima morfologie. Totodată ea a mărturisit că fiecare nicio sarcină nu seamănă cu alta și poate avea parte de surprize pe parcursul celor nouă luni. Nu se plânge deloc, ba chiar povestește despre această sarcină că este mult mai ușoară decât prima.

„Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…”, a povestit ea VIVA.