Flavia Mihășan s-a pozat goală! Vedeta se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină / FOTO

Flavia Mihășan este mai sexy ca oricând!

Flavia Mihășan s-a pozat goală! Vedeta se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină / FOTO

Flavia Mihășan este o femeie împlinită din toate punctele de vedere. Vedeta trăiește o iubire ca în povești alături de soțul ei. Cei doi îndrăgostiți au împreună un băiețel de doar doi anișori, iar cel de-al doilea este pe drum. Fosta asistentă este însărcinată pentru a doua oară și nerăbdătoare să își strângă pentru prima dată la piept copilul.

Zilele acestea, frumoasa vedetă a reușit să ia prin surprindere pe toată lumea. Flavia s-a pozat goală și cu burtica de gravidă la vedere, iar imaginile au devenit imediat virale. Multora nu le vine să creadă cât de bine poate să arate, deși se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină.

Flavia Mihășan, cu burtica de gravidă la vedere

Fosta asistentă de la Neatza a făcut o ședință foto pentru revista Viva, iar imaginile sunt senzaționale. Multă vreme, ea a fost extrem de discretă când a venit vorba despre viața personală. Nu este deloc genul acela de femeie care să discute despre probleme sale pe rețelele sociale. Nici despre momentele bune nu prea le vorbește fanilor.

Flavia Mihășan s-a pozat goală! Vedeta se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină / FOTO

O vreme a preferat să nu discute nici despre venirea pe lume a celui de-a doilea copil. Odată ce a spus lumii întregi că este gravidă pentru a doua oară, Flavia Mihășan a prins ceva mai mult curaj, iar imaginile în care apare cu burtica la vedere și goală stau drept dovadă.

Ea nu are parte de o sarcină deloc ușoară. Vedeta are insomnii și senzații de greață mai dese decât la prima sarcină. Cu toate acestea, rămâne puternică și mereu cu zâmbetul pe buze, așa cum o știe toată lumea.

”Am intrat deja în al doilea trimestru de sarcină, despre care și eu cred că e mai ușor, efectiv nu-mi vine să cred cât de repede a trecut timpul de data asta. Și mie mi se spunea că nicio sarcină nu seamănă cu alta și pot zice că, într-adevăr, așa e. Spre deosebire de prima sarcină, de data asta am avut senzații de greață, mi-a fost foarte somn și, cumva, am avut și insomnii. Dar, în general, nu mă pot plânge că trăiesc o sarcina grea…”, a povestit ea pentru viva.ro.