Flick, poezie emoționantă pentru Draga Olteanu Matei. Ce a transmis vedeta: ”De sus de-acum tu ne privești!”

Flick și-a exprimat regretul în ceea ce privește moartea Dragăi Olteanu Matei în stilul ei caracteristic.

Flick, poezie emoționantă pentru Draga Olteanu Matei. Ce a transmis vedeta: ”De sus de-acum tu ne privești!”

Luma teatrului este acum în doliu. S-a mai stins o stea! Draga Olteanu Matei a pierdut lupta cu viața pe data de 18 noiembrie. După ce a stat în comă indusă timp de patru zile, corpul ei a cedat. Ea se afla internată în Spitalul Sf. Spiridon, din Iaşi. A ajuns pe patul de spital din cauza unei hemoragii digestive de care suferea de ceva vreme. A decedat la vârsta de 87 de ani și a lăsat în urmă multă suferință, dar și o serie de aminitiri frumoase.

Flick, versuri pline de durere pentru Draga Olteanu Matei

Colegii ei de breaslă, oamenii care au cunoscut-o personal, familia, dar și fanii sunt acum în stare de șoc. Lor nu le vine să creadă că încă o actriță a ”Generației de Aur” a plecat printre îngeri. Mulți dintre ei i-au adus deja un ultim omagiu regretatei artist și au postat mesaje pline de durere pe rețelele sociale. Vestea a fost ca un trăsnet pentru întreaga țară. Multă lume a îndrăgit-o pe Draga Olteanu Matei, drept dovadă acum regretă că s-a stins din viață.

Flick, poezie emoționantă pentru Draga Olteanu Matei. Ce a transmis vedeta: ”De sus de-acum tu ne privești!”

Florin Piersic, Alexandru Arșinel, Victor Rebegiuc, Mihai Bendeac, Iulia Albu, dar și Mihai Morar sunt doar câțiva dintre cei care au postat despre trecerea în neființă a celebrei actrițe. Flick este și el răpus de durere din cauza celor întâmplate și a scris câteva versuri pentru actriță.

Soțul Denisei Hodișan și-a luat rămas bun de la marea doamnă a teatrului românesc în stilui caracteristic. El i-a scris o poezie, pe care a postat în mediul online și care i-a făcut pe mulți să verse lacrimi amare.

”Rămas bun, Draga Olteanu Matei

Griji anul ăsta am avut
Cât poate pentr-o viață-ntreagă,
Iar azi un ceas a mai bătut,
Uite c-am mai pierdut o ”dragă”

De sus de-acum tu ne privești
Cu-același zâmbet cald, senin,
Din ”Buletin de București”
Din ”Gaițele” sau ”Nea Mărin”.

De rolurile-ți minunate
Atâtea amintiri ne leagă.
Drum bun spre lumi mai bune, poate,
Adio, draga noastră, Dragă”, a fost poezia scrisă de Flick.