Flick s-a lăsat machiat de soție! Cum arată cu ruj și cu gene false/FOTO

Flick și frumoasa sa soție nu se lasă deloc de năzbâtii! Iată ce au mai născocit cei doi porumbei.

Flick s-a lăsat machiat de soție! Cum arată cu ruj și cu gene false/FOTO

Flick și partenera sa de viață, Denisa Hodișan, trăiesc o adevărată poveste de dragoste. Pare că sunt suflete pereche și că viața lor împreună pare ruptă dintr-un basm.

Bineînțeles, cei doi nu ezită nicio secundă să-și pună imaginația la încercare și să se joace în cel mai liber mod posibil. Așa s-a întâmplat și de această dată, căci Denisa i-a făcut un machiaj de zile mari soțului ei.

Se pare că Flick este dispus să-i îndeplinească orice dorință minunatei sale soții, astfel ”Domnul Rimă” a fost supus unui întreg și complex proces de transformare. Soția sa l-a machiat, punându-i chiar și gene false și ruj roșu ca focul.

Situația buclucașă a ajuns, fără nicio urmă de îndoială, pe rețelele de socializare, ocazie cu care fanii celor doi s-au amuzat copios de noua identitate a lui Flick. Mai mult, Denisa chiar a menționat faptul că această ispravă face parte dintr-o serie de provocări pe care și le lansează unul altuia.

Se vede cu ochiul liber că cei doi parteneri sunt tare mândri de rezultat. Acest reiese mai ales de pe fața lui Flick, care emană o atitudinea mai mult decât grăitoare.

„Am acceptat ieri provocarea soțului meu și l-am lăsat să “mă coafeze” cum a vrut el. Mi-a placut foarte mult ce a ieșit 😳😳, așa că și eu la rândul meu m-am chinuit să îi fac un machiaj cât mai frumos 😅🙈🙈. Vă place?
PS: Dragul meu soț, îți apreciez enorm încrederea în tine!”, a scris Denisa în dreptul postării.

Flick s-a lăsat machiat de soție! Cum arată cu ruj și cu gene false/FOTO

Flick și Denisa Hodișan, în luna de miere

În această perioadă, dragostea plutește în aer în cazul celor doi porumbei. Denisa și Flick s-au întors recent din luna de miere petrecută în insulele Maldive. Frumoasa brunetă a fost atât de fericită pe insulă, încât nu ar mai fi vrut să plece.

„Bună dimineața, suntem de o săptămână pe insulă și nu mai vreau să plec acasă, încerc să-mi conving soțul să ne mutăm aici😛. Ador să umblu desculță, să fac duș afară și nu mai vreau să mă machiez niciodată 😅🙈. Dacă sunt persoane din mediul rural care citesc asta, să știți că sunteți foarte norocoși. Chiar vă invidiez, acum mi-am dat seama de câte lucruri minunate ne privează “viața la oraș”.”, a scris ea pe Instagram.