Flick și Denisa Hodișan, primele declarații despre luna de miere. Cei doi au avut o vacanță de vis: „Am plâns”

Flick și Denisa Hodișan și-au deschis inima în fața telespectatorilor.

Flick și Denisa Hodișan, primele declarații despre luna de miere. Cei doi au avut o vacanță de vis: „Am plâns”

Flick și Denisa Hodișan au avut un an plin de surprize și de lucruri frumoase. Ei bine, anul acesta ei și-au unit destinele în Grecia. Astfel ei au ales un loc magnific pentru un asemenea eveniment. Cu toate acestea nimeni nu a știut nimic despre ce s-a întâmplat acolo. Ei au postat însă câteva imagini de la cununie, abia la câteva zile după. Fanii au rămas, pur și simplu, cu fascinați.

Apoi, cei doi îndrăgosțiti au făcut și cununia religioasă. De data aceasta, evenimentul a avut loc în țara noastră. De asemenea și acest eveniment s-a desfășurat într-un cadru privat. Și-au anunțat astfel fanii, abia la o zi după această ocazie specială și au postat câteva fotografii de colecție în care păreau în culmea fericirii.

După toate acestea, cei doi soți au luat decizia de a pleca în luna de miere, dar nu așa oriunde. Vedetele au ales ca destinație de vacanță Maldive. Nu le-a păsat de pandemie și au mers să sărbătorească așa cum au știut ei mai bine. S-au simțit extrem de bine și parcă nu voiau să revină în România.

Flick și Denisa Hodișan, vacanță de vis în Maldive

Momentul în care au plecat din paradis a fost unul extrem de trist pentru ei. Zilele acestea, ei au acordat un interviu în care au vorbit despre cum au decurs lucrurile acolo. Se pare că în Maldive, ei nu au fost obligați să poarte masca de protecție și nici angajații nu o făceau.

„În fiecare zi am descoperit ceva noi și diferit față de toate locurile în care am fost până acum și fiecare zi îmi rămâne în amintire. Cea mai neplăcută amintire a fost când am plecat, după 8-9 zile petrecute acolo, la intrare în hidro-avion a trebuit să îmi pun masca, eu deja oricum plângeam că plec acasă și tot ziceam că nu vreau să merg. Aveam un domn care se ocupa de noi și într-o seară am început să îl întrebăm cum am putea să cumpărăm o casă acolo”, a spus Denisa Hodișan.

Flick și Denisa Hodișan, primele declarații despre luna de miere. Cei doi au avut o vacanță de vis: „Am plâns”

S-au distrat de minune și au profitat de fiecare moment, dar plecarea i-a întristat extrem de tare. Denisa Hodișan chiar a început să plângă pe InstaStory, moment care i-a înduioșat pe fani. Cu siguranță, vor mai merge și altădată având în vedere că le-a plăcut atât de tare.

„La o matematică simplă, în resortul unde am stat noi puteau să stea undeva la 600-700 de turiști, noi eram cam 200. Ne-am dat seama că sunt puțini oameni pe insulă pentru că ne cam întâlneam cu aceiași. Nu aveau nici un caz de covid pe insulă. Maldive are vreo 1.000 și ceva de insule, ei au 11.000 de cazuri în total, cât am avut noi saptămâna trecută într-o zi. Se protejează foarte bine, nu au voie să circule între insulele lor, intră în carantină, e mică distanța între ele. Nu am purtat mască în nici o zi cât am stat acolo. Nici oamenii nu purtau, nici la recepție”, a mărturisit Flick, în cadrul emisiunii de pe Antena 1.