Flick și Denisa Hodișan sunt în luna de miere. Unde au ales să meargă îndrăgostiții: „E locul perfect”

Ce destinație au ales Flick și Denisa Hodișan pentru luna de miere.

Flick și Denisa Hodișan sunt în luna de miere. Unde au ales să meargă îndrăgostiții: "E locul perfect"

Flick și Denisa Hodișan au plecat zilele acestea în luna de miere. Cei doi îndrăgostiți se bucură de timpul pe care îl au împreună. Cei doi au făcut luna aceasta cununia religioasă, care a ieșit de minune. Ei au fost extrem de rezervați când a venit vorba despre asta. Ei le-au dat vestea cea mare fanilor, abia la o zi după.

Ei se iubesc mai mult ca oricând și nu ratează nicio ocazie să își declare dragostea în mediul online. Flick postează versuri de dragoste pentru frumoasa lui iubită, iar reacțiile ei sunt de-a dreptul emoționante. În plus, nu ezită să o surprindă cu diferite cadouri, pe care Denisa Hodișan le arată imediat fanilor.

Flick și Denisa Hodișan au plecat în Maldive

În mediul online, cei doi îndrăgostiți petrec extrem de mult timp. Oricât de ocupați ar fi, nu ezită să își țină fanii la curent cu tot ceea ce li se întâmplă. În plus, au și mii de urmăritori care stau mereu cu ochii pe ei. La bine sau la greu, internauții sunt mereu acolo pentru ei. Zilele acestea, ei le-au dat acestora o veste de zile mari.

După ce au avut parte de o nuntă ca în povești, vedetele au plecat în luna de miere. Au ales să meargă tocmai în Maldive, un loc considerat de ei perfect pentru luna de miere. Imaginile pe care le-au postat pe Instagram au făcut furori. Ea s-a pozat în câteva ipostaze de senzație alături de soțul ei, spre încântarea tuturor celor care îi urmăresc.

Flick și Denisa Hodișan sunt în luna de miere. Unde au ales să meargă îndrăgostiții: "E locul perfect"

Vestea că au plecat departe de România a fost dată chiar de Denisa Hodișan, dar nici Domnul Rimă nu s-a lăsat mai prejos. A făcut o postare în stilul lui caracteristic.

„Am ajuns ❤️🏝. Suntem în MALDIVES și credeți-mă e mult mai frumos decât în fotografiile pe care le-am văzut până acum, pentru că am compania perfectă. E locul perfect pentru luna de miere, stăm la căsuțele de pe apă și suntem “păziți” de pui de rechin. @flick_domnulrima nu e ca și cu cortul, dar…. E DIVIN 💞”, a scris Denisa Hodișan pe Instagram.

„☀️☀️☀️☀️☀️
Am stat departe separați
La început, o vreme bună.
Azi stăm departe, relaxați,
Însă departe împreună”, 
a scris Flick pe Instagram.