Florin Busuioc s-a îngrășat 20 de kilograme. Ce dietă va urma pentru a scăpa de kilogramele în plus / FOTO

Florin Busuioc este hotărât să scape de kilogramele în plus.

Florin Busuioc s-a îngrășat 20 de kilograme. Ce dietă va urma pentru a scăpa de kilogramele în plus / FOTO

Florin Busuioc are planuri mari în viitorul apropiat. Prezentatorul TV a acumulat destul de multe kilograme în ultima vreme, așa că este dispus să facă o schimbare radicală în viața lui. Știm cu toții faptul că a întâmpinat destul de multe probleme legate de sănătate în trecut, însă acum nu mai poate fi vorba de așa ceva.

Florin Busuioc a avut mai multe episoade în care sănătatea i-a jucat feste. Cea mai recentă întâmplarea a avut loc nu cu mult timp în urmă, acum aproximativ o lună de zile. A ajuns la spital pentru investigații, însă, din fericire. acum se află în afara oricărui pericol. Să nu uităm de faptul că acum 2 ani Busu a suferit un infarct, iar viața i-a fost pusă grav în pericol.

Problemele de sănătate s-au rezolvat între timp, iar acum Florin Busuioc este preocupat doar de kilogramele în plus. Cele 20 de kg pe care le acumulat în ultima vreme nu, nu sunt produsul unei probleme de sănătate și, mai degrabă, reprezintă produsul numeroaselor feluri de mâncare în fața cărora nu s-a putut abține.

Pe cât de mare a fost pofta, pe atât de multe au fost și kilogramele care s-au depus ulterior. Florin Busuioc a profitat din plin de filmările cinematografice care au avut loc în Apuseni. Prezentatorul nu și-a impus limite de niciun fel când a venit vorba de gastronomie.

Florin Busuioc, hotărât să scape de kilogramele în plus

Se pare că mâncărurile au fost fix pe gustul său, căci rezultatele sunt destul de vizibile. Cu toate acestea, Florin Busuioc nu simte vreo urmă de remușcare pentru că a dat undă verde poftei. Mâncarea grasă de gustoasă a fost fix pe placul lui Busu, iar de la 106 kg, cât acumulase în acea perioadă de desfătare culinară, prezentatorul a reușit să mai da jos 2 kg în luna august.

Acestea fiind spuse, Florin Busuioc are prezent 104 kg și este decis să ia toate măsurile necesare pentru a redobândi greutatea la care el se simte cel mai bine, adică undeva în jurul a 85 de kg. Acesta recunoaște faptul că greutatea pe care o are în prezent nu îl avantajează de niciun punct de vedere, așa că este decis să schimbe acest lucru.

Florin Busuioc s-a îngrășat 20 de kilograme. Ce dietă va urma pentru a scăpa de kilogramele în plus / FOTO

„Încerc să ajung la o greutate mai mică, pe la 85 kg, asta e destul de greu, dar o să fac tot efortul să ajung acolo’, a completat el. ‘Cel mai bine mă simțeam pe vremea când mergeam la teatru și făceam foarte multă mișcare înainte de repetiții și în timpul repetițiilor. Aveam aproximativ 40 de minute de încălzire, de stretching, de mobilitate, era foarte bine pe vremea aceea, când făceam asta. Îmi dau seama că exercițiile fizice sunt fabuloase atunci când vrei să-ți menții greutatea sub control. Eu n-am mai făcut asta, mai merg pe jos, dar nu suficient. Și dieta are o importanță foarte mare. Eu cred că e un echilibru. O dietă susținută de mișcare cred că e „rețeta’ care te poate duce acolo unde trebuie”, a mai dezvăluit prezentatorul, pentru sursa citată.