Florin Cîțu: „Păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români cu ambele doze”

Campania de vaccinare merge bine, afirmă premierul Florin Cîţu, menţionând că păstrează obiectivul ca 10,4 milioane de români să fie vaccinaţi, cu ambele doze, până la sfârşitul lunii septembrie.

Florin Cîțu: „Păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români cu ambele doze”

Şeful Executivului a precizat că deşi „toate țările depind de numărul de doze de vaccin”, „totuși, datele arată clar că Romania este printre țările care a pregătit foarte bine aceasta campanie”.

„Campania de vaccinare merge bine. Toate ţările depind de numărul de doze de vaccin. Totuşi, datele arată clar că România este printre ţările care au pregătit foarte bine această campanie. Continuăm în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1,2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie”, a scris Cîţu, sămbătă, pe Facebook.

Prim-ministrul a subliniat importanţa respectării „peste tot şi tot timpul” a regulilor de protecţie anti-coronavirus, arătând că doar în acest mod s-a redus numărul de infectări.

Premierul a atras însă atenţia că „în continuare trebuie să respectăm regulile de protecție anti-coronavirus PESTE TOT și TOT TIMPUL”.

„Doar așa am reușit să reducem numărul de infectări până acum”, a conchis Florin Cîţu.