Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa. Femeia împlinește 39 de ani: “Are tot ce îi trebuie pentru…”

Zi de mare sărbătoare pentru Florin Dumitrescu.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa. Femeia împlinește 39 de ani: “Are tot ce îi trebuie pentru…”

Florin Dumitrescu a reușit să își emoționeze soția până la lacrimi, chiar de ziua ei de naștere. Zelda, femeia alături de care trăiește de mulți ani, împlinește astăzi 39 de ani. Un asemenea eveniment nu ar fi avut cum să treacă neobsevat, așa că vedeta s-a ocupat de acest lucru. De la primele ore ale dimineții, el a avut grijă ca soția lui să se simtă specială și norocoasă.

Chef Florin Dumitrescu și Zelda au devenit soț și soție în anul 2014. De atunci, viața lor s-a schimbat în totatlitate și se bucură împreună de succes. Vedetele sunt împlinite din toate punctele de vedere și profită de fiecare moment liber pe care îl au, pentru a sta împreună. El încearcă, de asemenea, să fie și un tată model și reușește.

Florin Dumitrescu și-a surprins din nou soția

Pe ea o cheamă, de fapt, Cristina, dar el preferă să o alinte Zelda. Ceea ce puțini știu despre soția lui Chef Florin Dumitrescu este faptul că ea este autoarea blogului Cristina Sima Beauty Blog. Un alt lucru neștiut despre ea este faptul că acum ceva timp a lucrat pentru o revistă de modă cunoscută în România.

Povestea lor de dragoste a început în anul 2010, când ea a mers în restaurantul lui. Vedeta s-a îndrăgostit imediat de ea și a făcut ceea ce a știut el mai bine, pentru a o impresiona. A decis să îi gătească un desert, care sigur i-a plăcut femeii.

Florin Dumitrescu, mesaj emoționant pentru soția sa. Femeia împlinește 39 de ani: “Are tot ce îi trebuie pentru…”

Zilele trecute, cei doi au împlinit 10 ani de relație. Și în ziua respectivă, Florin a postat un mesaj pentru soția sa. Astăzi, ea împlinește 39 de ani și a decis să facă o postare în care să îi arate cât de mult înseamnă pentru el.

,,Cu toată bucuria vă spun că oficial este ziua ei! Da, ştiu, fiecare zi este ziua ei, dar de data asta este ziua ei pe bune. Am învățat multe de la ea şi am construit totul împreună, tot de la ea am învățat şi treaba asta. E specială, zâmbeşte, are tot ce îi trebuie şi nimic mai mult sau mai puțin ca să fie jumătatea mea. Recunosc, e greu să țin pasul uneori, dar ea este motorul meu şi aripile mele. Sunt un bărbat împlinit pentru că ea este Femeia Perfectă pentru mine! La mulți ani, Zelda! Te iubesc mult!”, a scris Florin Dumitrescu pe social media.