Florin Piersic, mesaj emoționant după ce Draga Olteanu Matei a murit. Ce a transmis actorul: ”Te iubesc, scumpa mea!”

Moartea actriței l-a îndurerat și pe Florin Piersic.

Florin Piersic, mesaj emoționant după ce Draga Olteanu Matei a murit. Ce a transmis actorul: ”Te iubesc, scumpa mea!”

Draga Olteanu Matei s-a stins din viață mercuri, 18 noiembrie. Marea doamnă a teatrului românesc era internată la Spitalul Sf. Spiridon, din Iaşi. Ea a ajuns acolo din cauza unei hemoragii digestive și a pierdut lupta cu viața. Medicii au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a o salva. Din nefericire, toate eforturile pe care le-au depus au fost în zadar. După patru zile în care a stat în comă indusă, organismul său a cedat.

Florin Piersic: ”Te iubesc, scumpa mea!”

Era un dintre actrițele care făce parte din ”Generația de Aur” și a lăsat în urmă multă durere și lacrimi amare. Familia, prietenii, dar și admiratorii îi duc lipsa și regretă moartea acesteia. Avea 87 de ani și zeci de ani de carieră. În ultimii ani, tot mai mulți actori și-au dat ultima suflare, printre care se află Sergiu Nicolaescu, dar și Tamara Buciuceanu.

Tragica veste că marea actriță nu mai este printre noi a îndurerat o țară întreagă. Lumea teatrului românesc este în doliu, iar colegii ei de breaslă i-au adus rând pe rând un ultimi omagiu. Draga Olteanu Matei va fi înmormântată la finalul acestei săptămâni, în cavoul familei de la Piatra Neamț. Va fi așezată alături de soțul ei, care a murit în urmă cu câțiva ani.

Florin Piersic, mesaj emoționant după ce Draga Olteanu Matei a murit. Ce a transmis actorul: ”Te iubesc, scumpa mea!”

După moartea acesteia, Flprin Piersic a posat un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa de Fcaebook. Actorul a fost foarte apropiat de regretata actriță, iar cuvintele postate de el au stârnit zeci de reacții pe social media. Mulți oameni și-au exprimat și ei regretul și nu le vine să creadă că s-a mai stins o stea.

„Draga mea, Dragă și iar Dragă, ne-ai părăsit! Chirița mea și a poporului ăstuia trist astăzi de plecarea ta, parteneră de scenă și actriță minunată, eu, «mândrul» tău – cum m-ai botezat- îți voi duce lipsa, la fel ca și «fratelui» tău de o viață, Amza Pellea, pe care sper că astăzi l-ai întâlnit împreună cu iubitul tău soț, doctorul Matei. Și du-le dorul meu lui Moraru și Dinică. Te iubesc, scumpa mea!”, a scris marele actor pe Facebook.