Focar de COVID în showbiz! Multe vedete care au participat la filmările emisiunilor de Revelion depistate pozitiv!

O situație fără precedent este traversată de numeroase nume importante din România. Vedetele au filmat pentru Revelion, dar starea lor de sănătate s-a înrăutățit după ce s-au infectat cu Covid-19.

Filmările din acest an pentru noaptea de Revelion nu vor fi uitate prea ușor de mulți dintre artiști. Asta pentru că evenimentul care trebuia să fie unul plin de voie bună a culminat cu izbucnirea unui adevărat focar de infecție cu noul coronavirus.

Nume celebre au interacționat în platourile de filmare pentru a bucura publicul în noaptea dintre ani, însă acum se confruntă cu boala.

Toti cei care au fost deja confirmați pozitivi și alții care au simptome ușoare au luat parte la emisiunile respective în cadrul mai multor posturi tv.

Patru artiști de muzică populară luptă cu virusul

Primii confirmați ca fiind infectați cu noul coronavirus au fost Steliana Sima și Nicu Paleru. Ulterior au primit același verdict si Maria Ghinea și fostul solist al trupei Haiducii, Marian Haiducu.

Focar de COVID în showbiz! Multe vedete care au participat la filmările emisiunilor de Revelion depistate pozitiv!

Toți aceștia au luat parte pe platourile de filmare la evenimentele organizate de diferite televiziuni fără să respecte distanțarea socială.
Maria Ghinea a recunoscut că s-a testat chiar înainte de a fi protagonista în emisiunile respective cu câteva ore, însă rezultatul a fost negativ. Artista își face însă probleme legate de modul în care virusul poate evolua.

„Am fost la multe filmări, nu pot să condamn pe nimeni că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată dar și Ilie Dura”, a declarat Maria Ghinea.

La rândul lui, ex solistul de la Haiducii a avut o formă a bolii destul de pronunțată însă susține că nu este convins că a luat boala de pe platourile de filmare. Artistul a ținut să specifice că a mai frecventat locuri ca sălile de fitness în care distanțarea socială nu era neapărat o prioritate și este posibil să fi luat virusul de acolo.

„Încep să-mi revin, am avut și stări nasoale: m-au durut foarte tare picioarele, niște dureri ciudate pe care nu le-am mai avut niciodată și stări subfebrile. Am fost mult pe la sala de antrenament, unde nu stai cu mască. Am fost și la emisiuni pentru sărbători, dar n-aș putea să spun că am luat dintr-un loc anume. Am auzit că au fost foarte mulți infectați cu COVID-19.”  , a menționat Marian Haiducu.

Deocamdată alte nume sonore care au luat parte la emisiuni nu au dorit să anunțe public detalii despre starea lor.

Până în prezent numeroși artiști din România au fost infectați în ultimele luni cu noul coronavirus. Cei care au deschis lista au fost Marcel Pavel, Adriana Trandafir și Ozana Barabancea. Dintre cei trei, Marcel Pavel a avut cea mai grea formă a bolii, artistul declarând după vindecare că i-a fost teamă de moarte.

Andreea Esca, Alexandre Eram, Andrei Ștefănescu, Adelina Pestrițu sau Alina Pușcaș au traversat de asemenea această perioadă neagră. Toți au petrecut conform normelor medicale și legale 15 zile în carantină. Andreea Esca și soțul ei, dar și Adelina Pestrițu și Andrei Stefănescu au fost internați la Institutul Matei Balș din Capitală unde au primit câteva zile îngrijiri medicale.

Singurul care a avut nevoie de tratament cu plasmă a fost soțul vedetei stirilor Pro tv, afaceristul Alexandre Eram.