Fostele lui Bodi au ajuns prietene la cataramă! Bianca și Iulia fac totul împreună!

Din cele mai mari rivale, cele două focoase blondine au ajuns prietene de nedespărțit. Bianca și Iulia petrec tot timpul împreună mai ales de când Alex Bodi se află după gratii.

Cele două au purtat un adevărat război în trecut aruncându-și vorbe grele mai ales pe rețelele de socializare. Acum, după ce niciuna nu mai are vreo legătură cu milionarul, între Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean s-a sudat o prietenie la cataramă.

Cele două nu doar că locuiesc în același complex rezidențial din zona Lacul Tei din Capitală ci petrec multi timp liber împreună.

Bianca și Iulia se vizitează și pentru că fetițele lor, foste surori vitrege prin prisma relației Biancăi cu Bodi să se joace împreună. Micuțele Sofia și Selena au o legătură aparte și deși afaceristul nu mai există în contextul respectiv, mamele lor vor ca cele două să păstreze în continuare relația la fel de strânsă.

Fostele lui Bodi au ajuns prietene la cataramă! Bianca și Iulia fac totul împreună!

Iulia și Bianca gătesc și se distrează împreună

Conflictul din trecut a izbucnit între cele două rivale odată cu decizia lui Alex Bodi de a divorța de Iulia Sălăgean, în urmă cu doi ani. Milionarul i-a comunicat la vremea respectivă soției lui ca s-a îndrăgostit de creatoarea de modă și vrea să își oficializeze cât mai repede relația cu ea.

Iulia a acceptat cu greu divorțul și a fost extrem de vocală la adresa celei care i-a furat iubitul. Inclusiv după separare, fosta soție a lui Bodi refuza să îl lase pe acesta să petreacă timp cu fetița lor.

Acest fapt nu l-a oprit pe afacerist să își vadă mai departe de relația cu Bianca și să nu mai țină deloc cont de opinia fostei soții.

După luni de zile de conflict, milionarul a fost cel care a îngropat securea războiului și a făcut pace cu mama fetiței lui. Alex Bodi a adus-o pe Iulia la București unde i-a închiriat un apartament ajutându-o și să se așeze din punct de vedere financiar. Încet încet, Bianca și Iulia au interacționat datorită fiicelor lor care petreceau timp jucându-se împreună.

Inclusiv în vacanțele pe care Bodi le petrecea cu Bianca pe litoral, milionarul avea grijă să rezerve întotdeauna un apartament și pentru Iulia și fiica lui.

Astfel, din cele mai mari rivale care se dușmăneau, cele două focoase blondine care au trecut prin viața milionarului au ajuns cele mai bune prietene.

Chiar dacă acum acesta se află în arest, Bianca și Iulia se distrează împreună, merg la cumpărături și gătesc. La fel au procedat și în acest weekend, creatoarea de modă având grijă ca toate momentele respective să le împărtășească și cu fanii ei de pe Instagram.

Fostele lui Bodi au ajuns prietene la cataramă! Bianca și Iulia fac totul împreună.

Milionarul este încă în arest

Alex Bodi mai are de petrecut după gratii doar câteva zile până la expirarea mandatului de arest preventiv. Afaceristul este așteptat în propria lui locuință de actuala lui iubită, Daria Radionova.