Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Livian, s-a despărțit de focoasa brunetă! „Este adevărat că te-ar fi bătut până te-a desfigurat?”

Fiul lui Nelson Mondialul recunoaște tot!

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Livian, s-a despărțit de focoasa brunetă! „Este adevărat că te-ar fi bătut până te-a desfigurat?”.

Livian a format un cuplu cu Bianca Comănici în emisiunea Puterea Dragostei, vrând chiar să o ceară în căsătorie. Relația lor a durat aproape un an și, dintre toți concurenții, erau cei mai iubiți și votați de fani . La terminarea emisiunii, au locuit împreună câteva săptămâni, însă lucrurile aveau să se răcească brusc.

La scurt timp, fiul lui Nelson s-a afișat lângă o focoasă brunetă. Florentina i-a cucerit rapid inima și păreau foarte fericiți împreună. Totul mergea bine între ei, ba mai mult, ea se mutase deja la Cluj special pentru Livian. Erau activi constant în mediul online și multă lume îi îndrăgea. Pe când admiratorii acestora auzeau deja clopotele de nuntă, cei doi porumbei au anunțat despărțirea.

Fostul concurent de la Puterea Dragostei, Livian, s-a despărțit de focoasa brunetă! „Este adevărat că te-ar fi bătut până te-a desfigurat?”.
Livian de la „Puterea Dragostei” și Neagu Florentina

Nu cu mult timp înainte ca Florentina să își facă bagajul, aceasta a fost văzută bandajată la nas. Fanii au luat foc si instant au apărut comentarii și întrebări. Ea a glumit spunându-le ,,Când ai un iubit gelos”. Însă vestea despărțirii nu a picat prea bine pentru cei din mediul online, mai ales când s-a crezut că motivul ruperii definitive este chiar violența iubitului.

Astfel un fan mai temerar a pus marea întrebare: „Este adevărat că Livian te-ar fi bătut până te-a desfigurat?”. Bruneta a făcut lumină și a declarat că de fapt ar fi suferit o intervenție chirurgicală.

Iată care este adevărata cauză a despărțirii!

Pentru că fostul concurent își ține mereu fanii aproape prin intermediul Youtube-ului, a decis să lămurească el însuși această situație. Printr-un videoclip a mărturisit care sunt motivele rupturii lor:

„A fost o perioadă plină de lecții, plină de învățături. Au fost patru luni interesante, cu bucurii, cu regret, o perioadă care s-a încheiat cu o despărțire. Am ajuns într-un punct mort, am ajuns la concluzia că nu suntem făcuți din același aluat, nu ne potrivim. Am decis să punem punct. Eu fiind oarecum presat.”a declarat Livian.

De asemenea, el a mai dat de înțeles că vrea spațiu, că are nevoie de cineva în viața lui care să-i înțeleagă munca din mediul online. Și la începutul relației lor când totul era roz el a spus: „Noi suntem non-stop împreună pentru că nu vrea să mă lase, nu vrea să plece”. Să fi fost acesta felul lui de a o avertiza despre ce urmează?

Tot în această perioadă și mama lui, Liana, l-a părăsit pe Nelson Mondialu. Unul din motive ar fi fost că nu suporta să fie în atenția tuturor prin activitățile online ale soțului. Însă nu a plecat cu mâna goală din casa conjugală, deoarece aceasta a luat și aur și bani.