Ana Maria Mocanu spera să rămână toată viața alături de bărbatul de care s-a îndrăgostit nebunește în urmă cu doar câteva luni. Au început să se iubească în cel mai frumos mod și a fost vorba despre dragoste la prima vedere.

Când toată umea se aștepta mai puțin, lucrurile nu au mai mers deloc între cei doi, așa că o despărțire definitivă a fost inevitabilă. Separarea nu a fost făcută în cel mai frumos mod, astfel că declarațiile au curs în mediul online din partea amândurora.

După ce a scris un mesaj plin de ironie care o viza pe fosta iubită, Rareș vine acum la înaintare cu o nouă declarație și mai ”captivantă”. Din spusele lui, se pare că el este cel care a spus stop relației.

Ana Maria Mocanu este o femeie foarte frumoasă și are un trup tras prin inel. Cu toate acestea, bruneta a avut parte de mai multe dezamăgiri în dragoste. Ultima dintre ele a avut loc nu cu mult timp în urmă.

Dacă acum câteva luni simțea că plutește datorită iubirii, iată că acum fosta asistentă se vede din nou o femeie singură, fără un partener de viață alături. Este adevărat că între cei doi au avut loc mai multe certuri și separări, însă de fiecare dată s-au împăcat. De data aceasta lucrurile au stat total diferit și se pare că ar fi vorba despre o despărțire definitivă.

Ana Maria Mocanu, din nou o femeie singură și liberă

Ana Maria Mocanu, în urmă cu puțin timp, a postat un mesaj prin care mărturisește că nu își mai dorește să aibă nicio legătură cu fostul ei iubit și că, de acum, este istorie pentru ea. Bărbatul nu s-a lăsat mai prejos, căci ulterior a postat un mesaj destul de sarcastic legat de femei și, implicit, despre fosta sa iubită.

Fostul iubit al Anei Mocanu nu se lasă! Bărbatul a făcut noi declarații despre separarea de aceasta: ”Eu am decis să pun punct”

Declarațiile lui Rareș nu se opresc aici pentru că acesta a mai postat încă un mesaj, de data aceasta mult mai serios și mai clar. Se pare că Rareș a fost cel care a decis ca relația lor să nu mai existe.

”Eu am fost acela care a decis sa pună punct relației cu Ana. Dacă am ceva o sun personal să-i spun. Nu să mă cert prin intermediul story-urilor. Eu lucrez în continuare singur fără ea la proiectul meu cu parfumuri. Ea merge pe drumul ei în continuare cu proiectele ei.”, a spus Rareș pe contul său de Instagram!

”Story-urile pe care le pun sunt pentru distracție. Nu trimit aluzie nimănui. O s-o respect pe Ana mereu. Are o familie minunată, între noi doi s-a terminat. Nu-mi doresc ca numele meu să fie asociat cu numele ei! Nu vreau să mai fiu întrebat nimic despre ea.”, a ținut acesta să mai spună pe Instagram!