Fostul logodnic al lui Demi Lovato, răspunde după gluma făcută de artistă. Max Ehrich nu pare deloc încântat: „Nu mai vorbi despre mine…”

După ce Demi a ironizat logodna sa eșuată, fostul logodnic i-a lăsat două comentarii, nemulțumit de ce a spus artista.

Fostul logodnic al lui Demi Lovato, răspunde după gluma făcută de artistă. Max Ehrich nu pare deloc încântat: „Nu mai vorbi despre mine...”
Fostul logodnic al lui Demi Lovato, răspunde după gluma făcută de artistă. Max Ehrich nu pare deloc încântat: „Nu mai vorbi despre mine...”

Fostul logodnic al lui Demi Lovato, Max Ehrich, a reușit să reziste aproape o săptămână fără să spună nimic public despre monologul pe care fosta sa logodnică l-a avut în cadrul ceremoniei People’s Choice Awards. Atunci artista a glumit pe seama logodnei sale eșuate.

Fostul logodnic al lui Demi Lovato a revenit

Ehrich a postat două comentarii pe Instagramul lui Lovato. Acolo vedeta tocmai postase câteva fotografii cu noua sa schimbare de look. Fanii au fost atât de încântați de noua apariție a lui Demi, încât pentru o vreme acele comentarii au trecut neobservate.

Ehrich a scris: „Nu mai vorbi despre mine la ceremoniile de premiere. Mulțumesc”, iar „exploatarea despărțirii noastre pentru influență la PCA nu este o mișcare chill”.

Fostul logodnic al lui Demi Lovato, răspunde după gluma făcută de artistă. Max Ehrich nu pare deloc încântat: „Nu mai vorbi despre mine...”
Foto: Elle.com

Totuși, comentariile făcute de Ehrich nu sunt tocmai inspirate. Mai ales că și el a exploatat separarea lor pe Instagram Stories în propriile sale foloase. Acesta a profitat de ocazia că s-a despărțit, pentru a-și promova viitorul film, „Southern Gospel”. Mai mult decât atât, el a susținut că a aflat despre aceasta prin intermediul tabloidelor și nu de la Demi Lovato.

Surse apropiate artistei au declarat pentru People și E! foarte clar că ceea ce a spus Ehrich este inexact.

„Demi l-a făcut pe Max conștient de faptul că relația s-a încheiat și că va urma să apară în presă”, a spus sursa pentru People.

Demi a fost cea care a încheiat logodna

Demi Lovato a decis să pună punct logodnei cu Ehrich după ce a început să se îndoiască de intențiile acestuia față de ea.

Ehrich și Lovato au început să se întâlnească în martie și imediat au ajuns în carantină împreună. S-au logodit după mai puțin de cinci luni de relație.

După aflarea acestor vești, vechile comentarii de pe rețelele sociale pe care Ehrich le-a lăsat la postările diverselor celebrități feminine precum Selena Gomez, au început să devină virale. Motiv pentru care fanii au început să se îngrijoreze că Max era doar un vânător de atenție și nu se afla în relația cu Lovato din motivele corecte. După ce întreaga situație a ieșit la iveală, artista a început să se îndoiască de onestitatea logodnicului ei.

” Pentru Demi a fost foarte dureros când și-a dat seama că intențiile lui Max nu erau autentice”, a declarat o sursă pentru People la sfârșitul lunii septembrie. „Încetarea logodnei nu a fost o decizie ușoară”.

Sursa a adăugat că Lovato a început să creadă că Ehrich tocmai „încerca să-și continue cariera folosindu-se de numele și celebritatea ei”.