FOTO! Bianca Drăgușanu, tatuaj într-o zonă ”interzisă”! ”O să mi-l fac”

Bianca Drăgușanu e gata să-și facă noi modificări la nivelul corpului.

FOTO! Bianca Drăgușanu, tatuaj într-o zonă ”interzisă”! ”O să mi-l fac”

Bianca Drăgușanu pare să aibă cu totul alte preocupări decât cele ale fostului ei soț! Frumoasa blondină se gândește să facă o altă schimbare în viața ei la fel de radicală precum au fost și ultimele, de altfel. Ar fi vorba despre un tatuaj, însă nu în orice zonă, ci într-o zonă mai greu accesibilă, după cum chiar ea a menționat.

Fostul ei soț ei are acum mari probleme cu legea, însă, chiar și așa, Bianca Drăgușanu are preocupări cât mai diverse. Cea mai recentă schimbare pe care ea și-o dorește este legată de un tatuaj pe care și-l dorește într-o zonă mai greu accesibilă.

Diva a făcut și o fotografie pentru a le arăta fanilor ei de pe Instagram despre ce este vorba. Bianca Drăgușanu încă se află în dubii și nu știe dacă să facă acest pas sau nu. Până una alta vedeta a afirmat faptul că, pentru moment, va face o simulare și că nu va fi vorba despre un tatuaj permanent.

Dorește să vadă mai întâi dacă se va obișnui sau nu cu această schimbare. Cu această ocazie, spre deliciul tuturor admiratorilor săi, Bianca a lăsat la vedere părți „importante” din corpul său apetisant. Fanii au avut, așa cum era de așteptat, fel și fel de reacții.

FOTO! Bianca Drăgușanu, tatuaj într-o zonă ”interzisă”! ”O să mi-l fac”FOTO! Bianca Drăgușanu, tatuaj într-o zonă ”interzisă”! ”O să mi-l fac”

”Astăzi chiar că m-am răsfățat jumătate de zi! Cel mai senzațional lucru abia acum vine! Am de gând să simulăm un tatuaj într-o zonă despre care v-am spus că vreau să îmi fac, într-o zonă mai sexy și dacă îmi place cum arată și dacă pot să mă obișnuiesc cu chestia asta, o să mi-l fac! Așadar, vom simula un tatuaj, să vedem dacă am curaj să mi-l fac!”, a postat Bianca pe contul de Instagram.

Bianca s-a întors în țară, fix la doar câteva ore după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați

Fix la doar câteva ore după ce fostul său soț a fost săltat de către oamenii legii din propria locuință, Bianca s-a întors în țară! Scurt și la obiect, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, blondina a declarat că într-adevăr nu o mai leagă nimic de Alex Bodi. Însă asta nu înseamnă că nu îi pare rău pentru situația prin care acesta trece!

”Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat Bianca.