FOTO! Ce ocupații are Daria în timp ce Alex Bodi se află în închisoare!

Poveste de dragoste dintre afaceristul Alex Bodi și Daria Radionova a fost spulberată de un eveniemnt neplăcut și total neașteptat

FOTO! Ce ocupații are Daria în timp ce Alex Bodi se află în închisoare!

Părea că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și că, în sfârșit, pot fi liniștiți și fericiți unul cu celălalt. Minunea nu a ținut decât 3 zile, căci liniștea lor a fost spulberată de o veste pe care nu o așteptau. Alex Bodi se află aum în arest pentru 29 de zile, iar viața lor a fost dată peste cap total din cauza acestui eveniment neplăcut.

La polul opus se află fosta soție a lui Alex Bodi, nimeni alta decât Bianca Drăgușanu. Focoasa blondă și-a expus opinia despre situația în care se află fostul ei soț și a mărturisit faptul că în mod cert lucrurile se vor așeza în favoarea afaceristului. Este de părere că este nevinovat și că la mijloc este vorba doar despre o greșală.

Alex Bodi se află acum în arest, dar ce preocupări are actuala sa iubită, rusoaica Daria Radionova, în tot acest timp? Se pare că a rămas la fel de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să facă ceea ce făcea și până acum, adică să se ocupe de Instagram. În timp ce se afla la volanul mașinii sale de multe zeci de mii de euro, frumoasa șatenă își arată bijuteriile.

FOTO! Ce ocupații are Daria în timp ce Alex Bodi se află în închisoare!

Fosta soție a lui ALex Bodi a fost cea care l-a dat pe mâinile poliției

Conform informațiilor provenite de la autorități, fosta soție a lui Alex Bodi, pe nume Silvia Iulia Sălăgean, este cea care l-a denunțat în luna septembrie a acestui an, aducând acuzații grave la adresa lui!

Femeia alături de care Alex Bodi are o fetiță le-a spus procurorilor DIICOT că timp de doi ani, între 2014-2016, a practicat prostituția în anumite cluburi din Germania, Frankfurt și Berlin, unde ar fi ajuns prin intermediul fostului său soț, Alex Bodi. În plus, o altă româncă care practica prostituție la Hamburg în anul 2015, l-a ”spus” pe afacerist, după ce i-ar fi dat o sumă imensă de bani provenită din prostituție!