FOTO Demi Lovato și-a șocat fanii cu noul său look. Vedeta a trecut peste despărțirea de Max Ehrich și pur și simplu radiază!

Deși a trecut printr-o perioadă mai dificilă, Demi Lovato pare că a depășit întreaga situație, iar dovadă stă noua ei schimbare de look.

FOTO Demi Lovato și-a șocat fanii cu noul său look. Vedeta a trecut peste despărțirea de Max Ehrich și pur și simplu radiază!
FOTO Demi Lovato și-a șocat fanii cu noul său look. Vedeta a trecut peste despărțirea de Max Ehrich și pur și simplu radiază!

Demi Lovato și-a șocat fanii și urmăritorii de pe rețelele de socializare după cea mai recentă schimbare de look.

Demi Lovato și-a făcut o schimbare îndrăzneață

Se spune că cel mai bun remediu atunci când vine vorba de o inimă frântă este înghețata sau o schimbare.  Demi Lovato a înlocuit înghețata cu ,,căutatul de extratereștri în deșert”, după cum a mărturisit recent. Iar acum a trecut oficial la al doilea pas din lista ei. După despărțirea de fostul ei logodnic, Max Ehrich. Ieri, cântăreața a postat că „a făcut un lucru”. Și uite așa, părul ei negru, de lungime medie, s-a transformat într-o tunsoare pixie. De asemenea, Demi a ales să-și schimbe și culoarea părului. Și-a ras partea din spate a capului.

,,Am făcut un lucru …”, a scris ea în dreptul postării cu pricina, unde a pus și mai multe fotografii cu schimbarea. Evident reacțiile nu au întârziat să apară. Secțiunea de comentarii a fost plină de fani și urmăritori care au lăudat noul său aspect.

„Da ai făcut!!!” A comentat Ruby Rose. „Iubesc această nouă eră deja”, a adăugat fotograful Angelo Kriti.

Lovato a împărtășit a postat și alte imagini suplimentare cu noul ei aspect pe Instagram miercuri și joi.

Și aceasta nu este singura surpriză pe care artista le-a pregătit-o fanilor. Demi Lovato a anunțat că va colabora cu  Lil Duval și Jeezy, iar piesa apare pe noul album al lui Jeezy, The Recession 2.

FOTO Demi Lovato și-a șocat fanii cu noul său look. Vedeta a trecut peste despărțirea de Max Ehrich și pur și  simplu radiază!
Foto: Instagram

Demi a fost vedeta premiilor People’s Choice Awards

Deși după ce recenta despărțire a lui Demi Lovato a fost deosebit de publică, iar faptul că fostul ei logodnic ar putea fi unul dintre cei mai dramatici oameni a înrăutățit-o. La doar câteva luni după ce și-a încheiat logodna, cântăreața pop are o dispoziție bună, dovedind că timpul a ajutat-o să meargă mai departe.

Lovato a fost vedeta premiilor People’s Choice Awards din 2020. Ea nu numai că a fost gazda întregului show, dar a și cântat în cadrul evenimentului de premiere.

În monologul de deschidere, ea a vorbit ironic despre cât de plin de viață a fost anul acesta, subliniind și o parte dinte plusurile și minusurile personale.

„Sunt atât de încântată să fiu aici în această seară, deoarece sincer acest an a fost cel mai lung ,,trei ani din viața mea””, a explicat cântăreața. „Nu mă înțelegeți greșit – a început uimitor! Am cântat la Grammy și am cântat imnul național la Super Bowl. Dar apoi COVID-ul a lovit și totul s-a închis. Așa că am făcut ceea ce au făcut toți ceilalți: am intrat în carantină și m-am logodit. „

Fostul logodnic pare că și-a găsit o nouă iubire

Între timp, fostul logodnic al lui Demi Lovato a fost din nou surprins pe plajă de data aceasta la Miami. Și nu a fost surprins singur,  ci sărutând-o pe cântăreața Mariah Angeliq. Ehrich, în vârstă de 29 de ani, și Angeliq, în vârstă de 21 de ani, au fost fotografiați făcând selfie-uri și flirtând unul cu celălalt.

Imaginile au apărut la doar câteva zile după ce Lovato s-a auto-ironizat și a vorbit și despre relația eșuată cu Ehrich în timp ce găzduia E! People’s Choice Awards.