Tatăl său e un artist celebru din România, cu milioane de fani.

Fiul cel mare al lui Alex Velea și al Antoniei, Dominic, a crescut și „promite” să cucerească multe inimi. Acesta face deja senzație pe Instagram.

Dominic s-a născut în luna decembrie a anului 2014 și va împlini în curând vârsta de șapte ani.

Fanii cuplului Alex Velea și Antonia au fost mai mult decât surprinși atunci când au descoperit cât de mult s-a transformat acesta. Artistul a publicat pe Instagram o imagine care a făcut senzație.

Cum arată Dominic, băiatul lui Alex Velea și al Antoniei
Alex Velea și Antonia trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de opt ani. În anul 2014, artista l-a născut pe Dominic. Doi ani mai târziu a venit pe lume Akim, mezinul familiei.

Cântărețul a publicat recent pe pagina sa oficială de Instagram o fotografie cu băiatul său cel mare, prezentându-l în ipostaza de mare „cuceritor”. Și nu este tocmai greșit, judecând după faptul că, la vârsta de doar șase ani, Dominic face deja senzație printre fani.

Fotografia cu el a adunat mai bine de douăzeci de mii de aprecieri și numeroase comentarii și admiratorii celor doi artiști s-au întrecut în fel și fel de mesaje laudative.

Pielea bronzată i-a scos în evidență și mai mult lui Dominic ochii de culoare albastră, lucru remarcat imediat de fani.

Nici Akim, fiul cel mic al celebrului cuplu, nu e mai prejos. Mezinul are în prezent patru ani și mulți dintre fanii Antoniei și ai lui Alex Velea îl îndrăgesc.