FOTO/Vica Blochină cu bustul generos la vedere! Fosta lui Pițurcă a încins internetul!

Vedeta a apărut în fața tuturor mai sexi ca niciodată. Ea a vrut să le arate fanilor cum reușește să îsi păstreze formele apetisante.

Cum se înțelege Vica Blochina cu mama sa. Femeia este de o frumusețe rară: rată cea care i-a dat viață vedetei: ”Când mă ceartă…”

Vica Blochină este recunoscută ca fiind una dintre cele mai sexi femei din spațiul public. Blonda care a avut o idilă îndelungată cu Piți a demonstrat de mai multe ori că inhibițiile nu fac parte din personalitatea ei. De data aceasta, Vica a deschis camera telefonului și s-a așezat cu bustul la vedere în fața acestuia.

Vedeta nu își arată deloc vârsta

Fosta lui Pițurcă are 50 de ani însă arată mult mai tânără. Vica a fost preocupată întotdeauna de imaginea ei și nu s-a sfiit să apeleze la invenții estetice atunci când a fost cazul. Chiar dacă a devenit mamă, nimic nu a împiedicat-o să arate ca o adevărată adolescentă.

Tocmai pentru că este atât de mândră de imaginea ei, blondina nu ratează nici o șansă de a se „lăuda” cu aspectul ei fizic. De data aceasta, ea a vrut să le arate fanelor că uneori se folosește de câteva trucuri pentru a avea o siluetă trasă prin inel.

FOTO/Vica Blochină cu bustul generos la vedere! Fosta lui Pițurcă a încins internetul!
Pe Instagram, Vica a scos în evidență că folosește colanți modelatori care o ajută să arate impecabil. Pentru a fi cât mai convingătoare ea și-a dat la o parte vestimentația, iar fanii au putut să îi vadă bustul generos și formele de invidiat.

A încheiat războiul cu Piți

Vica Blochină și selecționerul celebru s-au cunoscut în urmă cu aproape două decenii. Pe atunci blonda era o veritabilă balerină care i-a sucit irevocabil mințile lui Piți. Cei doi au trăit pe ascuns o idilă care s-a întins pe mulți ani de zile.

În urma amantlâcului lor a rezultat fiul lor, Edan. Vica a dus ani de-a rândul un război aprig cu tatăl copilului ei pentru ca acesta să îl recunoască. Într-un final acest lucru s-a întâmplat, iar selecționerul și-a luat în serios rolul de tată. Acesta petrece timp cu fiul lui și chiar îl ia deseori în vacanță.

Pentru că lucrurile s-au liniștit în viața ei personală, Vica s-a concentrat pe afaceri. Blondina a lansat pe piață un brand de lenjerii de pat de lux. De acest business, vedeta se ocupă îndeaproape fiind o adevărată specialistă pe partea de promovare.

FOTO/Vica Blochină cu bustul generos la vedere! Fosta lui Pițurcă a încins internetul!

Fosta balerină se folosește de imaginea ei pentru a pune în evidență lenjeriile luxoase.Numele Vicăi nu a fost lipsit de numeroase controverse. Una dintre acestea este legată de prietenia ei cu milionarul Victoraș Micula.

Au existat speculații legate de o posibilă relație pe care cei doi au avut-o în trecut, deși diferența de vârstă dintre ei e uriașă. Vica a spulberat misterul susținând că este o leagă de afacerist, o simplă prietenie.