Fuego, mesaj emoționant pe rețelele sociale. Artistul, detalii neștiute din viața lui: „Asta nu înțeleg mulți”

Fuego a emoționat pe toată lumea cu ultimul mesaj pe care l-a postat.

Fuego, mesaj emoționant pe rețelele sociale. Artistul, detalii neștiute din viața lui: "Asta nu înțeleg mulți"

Pandemia de coronavirus i-a pus pe gânduri pe mulți dintre artiștii de la noi. Asta deoarece răspândirea virusului i-a afectat profund din punct de vedere financiar. Cântăreții au rămas fără evenimente, ceea ce le-a diminuat semnificativ veniturile. Și pe lângă asta au rămas cu dorul de scenă și de fanii lor. De o asemenea situație nici Fuego nu este străin.

El a transmis un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa de Facebook. Artistul a vorbit despre pasiunea sa, dar și despre eforturile pe care le fac artiștii în această perioadă dificilă. Fuego este un artist cunoscut și iubit de întreaga țară.

El este, de asemenea, foarte deschis când vine vorba despre viața sa personală. El a vorbit de mai multe ori despre problemele sale, dar și despre bucuriile pe care i le-a dat viața. Zilele acestea, cântărețul a simțit nevoia să își deschidă încă odată inima în fața fanilor.

Fuego, mesaj emoționant pe rețelele sociale. Artistul, detalii neștiute din viața lui: "Asta nu înțeleg mulți"

El a postat un mesaj în mediul online, prin care a reușit să emoționeze pe toată lumea. Astfel Fuego și-a început povestea prin a se descrie. A spus despre sine că este un bărbat normal, care are mereu zâmbetul pe buze, fără fițe ori aere și totodată banal.

În plus, se consideră un om normal care are totuși o profesie prin intermediul căreia a ajuns să fie cunoscut de întreaga țară.

Fuego, mesaj emoționant pe rețelele sociale. Artistul, detalii neștiute din viața lui: "Asta nu înțeleg mulți"

Fuego a atras toată atenția asupra lui

El crede că artiștii sunt și ei persoane normale, care au rate la bănci și care plătesc taxe și impozite. Din punctul lui de vedere artiștii fac un efort imens și muncesc pe rupte, pentru a-și duce visurile la bun sfârșit și pentru a trăi.

„Sunt un tip normal, banal, cu zâmbetul pe buze mereu, fără fițe și fără aere de vedetă. Sunt ca toți ceilalți, doar că am o profesie vizibilă. Asta nu înțeleg mulți. Artiștii au și ei rate la bănci, au probleme, au de susținut pe alții în spate, plătesc taxe și impozite și muncesc pe rupte, cu nopți nedormite și efort măreț. Dar lăsând astea la o parte, când sunt doar eu cu mine, încerc să fructific fiecare bucată din acel timp.

Îmi place să mă documentez despre arta plastică, pasiunea mea de suflet. Nu doar pentru a picta, dar fiind colecționar înrăit de artă plastică românească, caut să aflu lucruri noi despre viețile pictorilor, despre stil, perioade și toate cele! Mă uit la filme și la seriale, citesc, caut surse de inspirații, mă uit la concerte și mă uit la ceea ce fac colegii mei, din România, fiecare pe bucățica lui și apreciez munca tuturor, pentru că știu cât efort este în spatele fiecărei producții.

Îmi place să mă văd cu prietenii și să povestim câte-n lună și-n stele sau să gătesc … fac lucruri normale care să mă ajute să mă dezvolt și să mă reinventez permanent! Ne vedem duminică, de la ora 15.00, la TVR 2, când lansez pentru voi, în dar de Moș Nicolae, o colindă nouă! #PaulSurugiuFuego”, a scris Fuego pe Facebook.